Μοναδικος συνδυασμος κρασιου και γευσεων στην Ιχθυοσκαλα

Αγκάλιασε το κοινό της Κομοτηνής τη βραδιά γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με τις ετικέτες του κτήματος Βουρβουκέλη

Μια βραδιά γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με fix μενού, το οποίο περιλάμβανε έξι εκλεκτά πιάτα που πλαισιωνόταν από 6 μοναδικές ετικέτες κρασιών του Κτήματος Βουρβουκέλη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου στην Ιχθυόσκαλα.

Το κοινό της Κομοτηνής αγκάλιασε τη βραδιά

Ο Άκης Πάρτσιας και η Μαρία Πανέρη ξεκίνησαν από φέτος το καλοκαίρι να λειτουργούν το κατάστημα, με τον κ. Πάρτσια να τονίζει πως φέρνουν καινούριες συνταγές, έμφαση στην ποιότητα σε λογικές τιμές και στόχο να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τους πελάτες τους.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η βραδιά οινογνωσίας-γευσιγνωσίας, σε συνεργασία με το Κτήμα Βουρβουκέλη, για να γνωρίσουν οι πελάτες τους καλύτερα τις νέες ετικέτες του Κτήματος, και να συνδυάσουν το φαγητό με το κρασί.

Οι ετικέτες του κτήματος Βουρβουκέλη είχαν την τιμητική τους

«Προσπαθούμε να προτείνουμε στους πελάτες μας», σημείωσε η κ. Πανέρη, «τα κρασιά που συνδυάζονται με το γεύμα που έχουν διαλέξει, και αποτελεί μια ευκαιρία για να μάθουν πώς μετέπειτα θα συνδυάζουν το κατάλληλο κρασί με αυτό που θα επιλέγουν να φάνε».

Για αυτό άλλωστε θα συνεχίσουν αυτές τις βραδιές γευσιγνωσίας-οινογνωσίας, συνδυάζοντας τα κρασιά άλλου παραγωγού με διαφορετικό μενού. Άλλωστε πρώτα δοκιμάζουν τις ετικέτες, ώστε να εξακριβώσουν πώς συνδυάζονται με τις δικές τους συνταγές, και να καταλήξουν στο μενού που συνδυάζεται αρμονικά με την κάθε ετικέτα.

Το παρών έδωσε και ο ιδιοκτήτης του Κτήματος Οδυσσέας Βουρβουκέλης

Η κ. Πανέρη σημείωσε πως έχουν παρατηρήσει ότι με την επανεκκίνηση της λειτουργίας της εστίασης, οι πελάτες άρχισαν να φεύγουν από τις κλασικές επιλογές, και να αναζητούν κάτι πιο εκλεπτυσμένο για να περάσουν την βραδιά τους, επιθυμώντας μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Γεγονός που πιστοποίησε και ο κ. Πάρτσιας από την πλευρά του, σημειώνοντας πως έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί οι πελάτες, ψάχνοντας να βρουν τη σωστή ποιότητα και τη σωστή γεύση. Έτσι με την εκδήλωση του Σαββάτου προσπάθησαν να προτείνουν μια νέα εμπειρία.

Για να αναδείξουν λοιπόν την γκάμα του Κτήματος Βουροβουκέλη, είχαν τρεις πρώτες επιλογές με λευκό κρασί, και τρεις δεύτερες, δύο με κόκκινο και το τελείωμα με ροζέ. Συγκεκριμένα τις ετικέτες Άβδηρος Λευκός, Ασύρτικο Λευκός, Λαγάρα Λευκός, Λημνιό, Μαυρούδι Ερυθρός και Άβδηρος Ροζέ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.