Μητρωο υποψηφιων απο το ΑΣΕΠ

Ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του ηλεκτρονικού ΑΣΕΠ πδηγεί η σύσταση Μητρώου υποψηφίων στο οποίο θα ενταχθούν (με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους) υποψήφιοι συγκεκριμένων κατηγοριών και ειδικοτήτων οι οποίοι συμμετείχαν σε προκηρύξεις προηγούμενων ετών.

Οι προς ένταξη υποψήφιοι ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ των ειδικοτήτων Διοικητικού-Οικονομικού, Πληροφορικής, Νοσηλευτικής και Μηχανικών, όπως εξειδικεύονται στις προκηρύξεις 3Κ/2009, 6Κ/2009, 7Κ/2009, 1κ/2013, 1Κ/2014, 2Κ/2014, 3Κ/2014, 4Κ/2014 και 5Κ/2014.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης ένταξης στο Μητρώο των εν λόγω υποψηφίων, θα δημιουργηθεί γι’ αυτούς μια προσωπική καρτέλα στην οποία θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης και θα απεικονίζεται το σύνολο των στοιχείων και δικαιολογητικών που έχουν καταχωριστεί.

Οι υποψήφιοι που θα ενταχθούν στο μητρώο θα αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη, καθώς, πέραν του ότι θα μπορούν να παρακολουθούν την προσωπική τους καρτέλα (επικαιροποιώντας ηλεκτρονικά τα στοιχεία και δικαιολογητικά τους) και να λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφόρηση από το ΑΣΕΠ, θα μπορούν επιπλέον να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε μελλοντικής διαδικασίες επιλογής μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς να απαιτείται η επανυποβολή των στοιχείων/ δικαιολογητικών που έχουν ήδη καταχωριστεί  στην προσωπική τους καρτέλα στο μητρώο, με αποτέλεσμα να επιταχύνονται οι διαδικασίες επιλογής.

Όσοι από τους υποψηφίους δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο εν λόγω μητρώο, με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, πρέπει να το δηλώσουν έως τις 28 Αυγούστου 2015 αποστέλλοντας ταχυδρομικά στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Τ.Θ. 14308 Αθήνα, Τ.Κ. 115 10, σχετική υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.