“Mini D by Dadinidou”: To νεο καταστημα παιδικου ενδυματος της Κομοτηνης που εμπνεει τις αγορες σας

Από το 1973 και έπειτα αρκετοί εξ ημών στα πρώτα χρόνια της ζωής μας φορέσαμε ενδύματα και υποδήματα από το κατάστημα «Παιδικά Δαδινίδης». Το 1973 άλλωστε ήταν και η πρώτη χρονιά λειτουργίας του καταστήματος, που έκτοτε έντυσε στην κυριολεξία κάποιες εκ των σημαντικότερων στιγμών της έως τώρα ζωής μας.
 
Πριν από λίγο διάστημα η «οικογένεια» του καταστήματος, κατανοώντας την αξία της εξειδίκευσης προχώρησε στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα, αφιερωμένο αποκλειστικά στις μικρότερες ηλικίες και στα βαπτιστικά.
 
Το κατάστημα “Mini D by Dadinidou” άνοιξε τις πόρτες του σε ένα εκ των κεντρικότερων σημείων της πόλης, στην οδό Ορφέως & πλατεία Ειρήνης 35, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στον χώρο του παιδικού, βρεφικού και βαπτιστικού ενδύματος, μοντέρνα αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία καθώς και είδη διακόσμησης βάπτισης και πάρτυ, φτιαγμένα δια χειρός των ίδιων, με μεράκι και αγάπη.

Παράλληλα η απαράμιλλη ποιότητα, που συνοδεύει τις επιλογές των υπευθύνων του καταστήματος, όπως αυτές των εταιρειών “Makis Tselios baby”, “Guy Laroche” και “Disney”, είναι σύμφωνη με τις επιταγές της εποχής, με βαπτιστικά ολοκληρωμένα πακέτα που ξεκινούν από τα 150 ευρώ.
 
Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μπορείτε να τα βρείτε και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα στο www.vaptistikadadinidis.gr, ωστόσο η επιτόπια «έρευνα» στο εξαιρετικής μίνιμαλ αισθητικής κατάστημα θα αποτελέσει περαιτέρω έμπνευση για τις αγορές σας.

Info:
1ο κατάστημα:
«Παιδικά Δαδινίδης»
Ιωαννίνων 5, τηλ. 25310 25035
2ο κατάστημα:
«Mini D by Dadinidou»
Ορφέως & πλατεία Ειρήνης 35, Κομοτηνή
 Tηλ: 2531306777
eshop: www.vaptistikadadinidis.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.