ΜΙΧΑΗΛ jewellery

Το αξεσουάρ είναι πλέον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να συμπληρώσει την εμφάνισή μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ολοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν δώσει βαρύτητα σε αυτήν την κατεύθυνση, σχεδιάζοντας και προτείνοντας υπέροχες δημιουργίες. Παράλληλα με το ρούχο ή το κόσμημα, οι δημιουργοί προτείνουν και τα αντίστοιχα αξεσουάρ που θα συνδυαστούν και θα προβάλλουν καλύτερα τις προτάσεις τους.

Η Oxette μετά από μια αξιόλογη πορεία στο κόσμημα και στο ρολόι, έρχεται να συμπληρώσει τις δημιουργικές της προτάσεις με τα αξεσουάρ και να συμπληρώσει την παρουσία της στην εμφάνιση της γυναίκας.
Τσάντα και φουλάρι Oxette.
Τσάντες ψάθινες χρωματιστές με λουλούδια, τσάντες με πούλιες, χάντρες και κεντήματα. Τσάντες δερμάτινες, τσάντες για κάθε ώρα της ημέρας που θα συμπληρώσουν τις εμφανίσεις σας και θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα συνδυασμένες με τα αέρινα πολύχρωμα φουλάρια Οxette.
Συνεχίζουν να επικρατούν τα έντονα χρώματα στα κοσμήματα όπως το μωβ, ροζ, λαδί, γαλάζιο και κίτρινο με σκοπό να δώσουν χρώμα στη ζωή μας.

Τα κοσμήματα και αξεσουάρ της Oxette θα τα βρείτε στο κατάστημα ΜΙΧΑΗΛ jewellery στην Βενιζέλου 8, στην Κομοτηνή. Τηλέφωνο 0531.34200. Υπεύθυνος καταστήματος Μιχαήλ Χρηστίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.