Μια θεση για το ΚΕΘΕΑ Κιβωτος στην Καβαλα

Αιτήσεις μέχρι τις 26 Απριλίου

Με μόνιμες προσλήψεις υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων ενισχύεται το ΚΕΘΕΑ. Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εξαρτημένης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ).

Για το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός που αναπτύσσει τις δραστηριότητές του στην ΑΜΘ προβλέπεται η πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού με έδρα θέσης την Καβάλα. 

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr) –ενότητα «ΝΕΑ».

Επίσης να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : [email protected] τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών Αιτήσεων λήγει στις 26 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00.

Το εμπρόθεσμο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.

Info

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος βρίσκεται στον εξής ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://eforms.kethea.gr/applications/proclamation-idax/landing-page

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.