Μια μεγαλη οικογενεια εχει γινει το “Balance Studio”

Το γυμναστήριο της Κομοτηνής γιόρτασε μαζί με τα μέλη του μια χρονιά γεμάτη με άσκηση κόβοντας την πίτα του

Λίγο παραπάνω από ένα χρόνο λειτουργίας έχει κλείσει το γυμναστήριο “Balance Studio” στην Κομοτηνή, και τα μέλη του αποφάσισαν να γιορτάσουν σαν οικογένεια κόβοντας όλοι μαζί την βασιλόπιτα του στον φιλόξενο χώρο του “Chris &Eve”.

Η γιορτή αυτή περιλάμβανε δώρα και άλλες εκπλήξεις για τα περίπου 80 μέλη του γυμναστηρίου, που έχουν αγκαλιάσει ό,τι αυτό τους προσφέρει, και συμμετείχαν στη γιορτή με τον ίδιο ενθουσιασμό που επιδεικνύουν και στη γυμναστική τους.

Στο κέντρο της γιορτής ήταν η ιδιοκτήτρια κ. Λίνα Τσουτσουγιάννη, μαζί με την συνεργάτιδά της κ.Νατάσσα Τσέντου, που όπως τόνισε, θέλησαν να συναντηθούν όλοι μαζί, για να περάσουν καλά, να ευχαριστήσουν τα μέλη τους και να τους τιμήσουν με δώρα και άλλες εκπλήξεις.

Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα τους έχουν αγκαλιάσει όλοι οι πελάτες τους, που εμπιστεύονται τι τους παρέχουν, έχουν πολύ φιλικούς δεσμούς, και είναι μαζί τους στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αυτό είναι άλλωστε το μότο τους, να γίνουν μια μεγάλη οικογένεια, και αυτό θεωρούν πως έχουν καταφέρει.

Το γυμναστήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και έχει τμήματα pilates, έδαφος και κρεβάτι reformer, γιόγκα και κάποια δυναμικά, καθώς και ατομικά τμήματα. Επίσης οι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι καθηγητές του μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους σε αθλούμενους με μυοσκελετικά προβλήματα ή σχετικά νοσήματα.

Με μια επιτυχημένη χρονιά πίσω τους, έχουν πολλά σχέδια για το επόμενο διάστημα, τόνισε η κ. Τσέντου. Άλλωστε συνεχώς τους ρωτάνε τα μέλη τους για τις υπηρεσίες τους, για αυτό και, έχοντας ως δεδομένο ότι η μάθηση δεν σταματά ποτέ, εξελίσσονται, για να μπορούν να προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα στους ασκούμενους, για αυτό και έχουν πολλά σχέδια.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως έχουν στις τάξεις τους και άτομα τρίτης ηλικίας, που συνήθως δυσκολεύονται να ξεκινήσουν ένα γυμναστήριο, όμως όπως τόνισε, ο κόσμος έχει αρχίσει να ενημερώνεται, ψάχνονται, και βλέπουν τα οφέλη του pilates, για αυτό και το  Balance Studio είναι εκεί για να τους βοηθήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.