Meya Home Store: Απο τα Αρριανα στα σπιτια ολου του κοσμου

Ένα κατάστημα οικιακών ειδών με 28 χρόνια εμπειρίας, πλέον και στο διαδίκτυο

Είναι γεγονός ότι από τους πλέον πληττόμενους κλάδους, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι και το λιανεμπόριο. Η μέθοδος του click away που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την εξισορρόπηση των ζημιών των προηγούμενων μηνών, ωστόσο τα νέα δεδομένα αποτέλεσαν και μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες ούτως ώστε να «τολμήσουν» το «άνοιγμα» σε μία ευρύτερη αγορά, αυτή του διαδικτύου.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το κατάστημα οικιακών ειδών και ειδών σπιτιού “Meya” που εδρεύει στα Αρριανά και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να εγκαινιάσει το νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το “Meya” αποτελεί την εξέλιξη του φυσικού καταστήματος με την επωνυμία «Αρριανά Home Stores» που βρίσκεται στο κέντρο των Αρριανών, εδώ και 28 χρόνια προσφέροντας έξυπνες λύσεις για το σπίτι. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, η κ. Μερβέ Μεχμέτ και ο σύζυγός της Γιασίν, αποτελούν τη δεύτερη γενιά ιδιοκτητών, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων τους, τόσο σε ό,τι αφορά τα οικιακά είδη, όσο και στα είδη γάμων και βαφτίσεων, διακοσμητικά, είδη μπάνιου και οτιδήποτε μπορεί κανείς να αναζητήσει για το σπίτι του. Πέραν των προϊόντων που εισάγονται από το εξωτερικό και δεν μπορεί κανείς να βρει εύκολα αλλού, στο “Meya” μπορεί κανείς να βρει μοναδικές προτάσεις από γνωστές και αγαπημένες εταιρείες όπως οι “Inart”,”JK Home Décor”, “Hellas Tech” και “Iliadis Alexandros”.

Το “Meya” αποτελεί τη μετεξέλιξη ενός καταστήματος οικιακών ειδών με εμπειρία 28 ετών

Αύξηση της ζήτησης στα οικιακά είδη

Τα προϊόντα της επιχείρησης είναι διαλεγμένα ένα προς ένα από τους ίδιους, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, αλλά και στη σχέση τιμής και ποιότητας. Αυτό άλλωστε συντέλεσε και στο ότι κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου ευρύτερα για την κοινωνία, αλλά και την αγορά οι ίδιοι είδαν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν. Όπως σημείωσε μιλώντας στον «ΠτΘ» η κ.Μεχμέτ «κατά την διάρκεια της πανδημίας το ενδιαφέρον για τα οικιακά προϊόντα αυξήθηκε κατακόρυφα. Άλλωστε η παραμονή μας στο σπίτι αποτέλεσε και ευκαιρία ενασχόλησης όλων μας περισσότερο με τους αγαπημένους μας χώρους και δεν ήταν λίγοι όσοι ένιωσαν την ανάγκη ανακαίνισης ή μικρών αλλαγών στον χώρο τους».

Ως προς τα είδη που «κυριάρχησαν» η ίδια επεσήμανε πως κυρίως αφορούσαν στα είδη κουζίνας και ευρύτερα στα οικιακά, ενώ δεν έγινε το ίδιο με τα είδη γάμου και ό,τι αφορά στα είδη στολισμού και διοργάνωσης εκδηλώσεων, μιας και οι ισχύοντες περιορισμοί έβαλαν «φρένο» σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις.

Τα προϊόντα του «ταξιδεύουν» από τα Αρριανά πλέον σε όλον τον κόσμο

Η «λύση» στη ψηφιακή αγορά

Ερωτηθείσα ως προς τον τρόπο επικοινωνίας τους με τους πελάτες τους η κ. Μεχμέτ εξήγησε πως η ζήτηση αυξήθηκε χάρη στη χρήση των social media, με τους ίδιους να αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο στην ενίσχυσή του, με καθημερινή και συνεπή παρουσία ως προς την προβολή των προϊόντων τους, αλλά και με την ίδια συνέπεια ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών τους, από την επιλογή έως και την διανομή των προϊόντων.

Το ενδιαφέρον που εντόπισαν στη νέα αυτή «ψηφιακή» αγορά τους οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουν το νέο ηλεκτρονικό τους κατάστημα το οποίο πολύ σύντομα θα λειτουργήσει.

«Η μεγαλύτερη προσδοκία μας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η προσέγγιση περισσότερων πελατών από όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και από το εξωτερικό, η αύξηση των πωλήσεων και κατ’ επέκταση και η επέκταση της γκάμας των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε» τόνισε η ίδια, υπογραμμίζοντας πως ήδη το ενδιαφέρον μέσω των social media είναι έντονο και «η οικογένεια του “Meya” μεγαλώνει μέρα με τη μέρα».

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι, με προϊόντα τόσο εισαγωγής όσο και αγαπημένων γνωστών ελληνικών εταιριών

Ερωτηθείσα ως προς τα επόμενα βήματά τους οι ίδιοι εξήγησαν πως το φυσικό κατάστημα θα παραμείνει στα Αρριανά, που αποτελεί άλλωστε και τον τόπο κατοικίας τους, ενώ δεν αποκλείουν τη μελλοντική επέκταση και στην Κομοτηνή.

Info:

“Meya” Home Store

Αρριανά, ν. Ροδόπης

www.meya.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974376902

Email: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.