Μεγαλο το ενδιαφερον για την Open Career Day του Ομιλου ΑΒΑΞ

Για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν κατά την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Κομοτηναίων για την Open Career Day του Ομίλου ΑΒΑΞ, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, με καταρτισμένους επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή να καταθέτουν τα βιογραφικά τους, στους υπεύθυνους του Έργου και του τμήματος HR & Talent Acquisition, για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ.

Από νωρίς τα στελέχη της ΑΒΑΞ υποδέχονταν στον χώρο όλους τους ενδιαφερόμενους, συνομιλούσαν μαζί τους για τα προσόντα και τις θέσεις που είναι διαθέσιμες, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί και διαδικτυακά το επόμενο διάστημα.

Ενδεικτικές Ειδικότητες που αναζητούνται είναι Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί  Περιβαλλοντολόγοι Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Ελεγκτές Εγγράφων (Document Controllers), Χειριστές,  Οικοδόμοι,  Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί και Διοικητικό Προσωπικό.

Μέχρι και 150 εργαζόμενοι στο έργο του Νοσοκομείου

Το έργο του Νοσοκομείου Κομοτηνής στην πλήρη του εξέλιξη, μπορεί να φτάσει και τους 150 εργαζόμενους, τόνισε η κ. Κατερίνα Ματζώρου, Chief HR Officer (CHRO) της ΑΒΑΞ, με το έργο να παίρνει μπροστά άμεσα, σε αντίθεση με τα άλλα δύο νοσοκομεία που ξεκινούν σε μερικούς μήνες.

Στην αρχή βέβαια θα ξεκινήσουν με λιγότερους εργαζόμενους, όμως στην πλήρη του εξέλιξη θα χρειαστούν όλες οι ειδικότητες, από αρχιτέκτονες μέχρι το διοικητικό προσωπικό, μιας και ένα τόσο μεγάλο εργοτάξιο χρειάζεται ορθή διαχείριση, και μια σειρά από άλλες ειδικότητες.

Έτσι την Πέμπτη πραγματοποίησαν την ημέρα αυτή, συγκέντρωσαν βιογραφικά, και στη συνέχεια θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και την φάση του έργου.

Φυσικά βιογραφικά και αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και διαδικτυακά, τόσο μέσω LinkedIn όσο και της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Το ενδιαφέρον για τις θέσεις ήταν σημαντικό και στην Θεσσαλονίκη, όπου προηγήθηκε Open Career Day για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο που θα κατασκευαστεί εκεί, με την κ. Ματζώρου να αποδίδει την προσέλευση στο γεγονός ότι ένα Νοσοκομείο είναι πάντα καλοδεχούμενο στην κοινωνία, και τα συγκεκριμένα αποτελούν την κορυφή στον τομέα, από ένα διάσημο αρχιτέκτονα όπως ο Ρέντσο Πιάνο, για αυτό και θεωρεί πως ο καθένας που βρίσκεται σε αυτό τον κλάδο θα θέλει να συνδέσει το όνομά του με αυτό.

Για αυτό και προσπάθησαν να έχουν την μέγιστη δυνατή διάχυση, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους.

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε εταιρεία να κάνει ένα έργο να είναι άνθρωποι που είναι από την τοπική αγορά» σημείωσε, γιατί θα το αγαπήσουν και θα φροντίσουν περισσότερο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.