Μεγαλο ενδιαφερον για τις 50 θεσεις ανειδικευτων εργατων στον TAP

Στο Πολυλειτουργικό Κομοτηνής προσήλθαν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων

Αιτήσεις παραλάμβαναν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης στελέχη της εταιρείας Spiecapag Hellas Branch και του συνεργάτη της στην κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP). ΑΚΤΩΡ Α.Ε., αιτήσεις για την κάλυψη 50 θέσεων ανειδίκευτων εργατών για την κάλυψη παροδικών αναγκών της κατασκευής του Αγωγού Φυσικού Αερίου στη Ροδόπη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η διάρκεια απασχόλησης των ανειδίκευτων εργατών, θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες κατασκευής και υπολογίζεται στους 3 έως 6 μήνες.
Σύμφωνα με την αίτηση που συμπλήρωναν οι ενδιαφερόμενοι, οι υποψήφιοι κατατάσσονται με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας, σε τέσσερις βαθμούς εντοπιότητας, με την εξής σειρά:
 
1ος Βαθμός Εντοπιότητας
Δημότες Τοπικών Κοινοτήτων εντός 2 χλμ. από τις εργασίες κατασκευής καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων μέσω των οποίων θα γίνεται η μετακίνηση βαρίων οχημάτων και  σωλήνων, και συγκεκριμένα: Αετόλοφος. Αίγειρος, Αμαξάδες Αμάραντα Αμβροσία, Ανθοχώρι, Άρατος, Αρίσβη, Αρσάκειο, Αρχοντικά, Βάκος, Βέλκιο, Γαλήνη, Διαλαμπή, Θρυλόριο, Ίασμος, Ίσαλο, Ιτέα, Καλλιθέα, Κοπτερό, Κόσμιο, Αίνος, Λοφάρι, Μεγάλο Δουκάτο, Μελέτη, Μεσοχώρι, Μεσσούνη, Μωσαϊκό, Πάμφορο, Παραδημή, Πελεκητή Πολύανθος, Σάπες. Φύλακας. Χαμηλό (Σαπών-Μαρωνείας)
 
2ος  Βαθμός Εντοπιότητας
Δημότες Τοπικών Κοινοτήτων εντός 5 χλμ από τις εργασίες κατασκευής και συγκεκριμένα
Άγιοι Θεόδωροι, Αετοκορυφή, Βέννα, Βραγιά, Καλαμόκαστρο, Κομοτηνή, Μέγα Πιστό, Μεγάλο Κρανοβούνι,  Μικρό Δουκάτο. Μικρό Κρανοβούνι, Μικρό Παλλάδιο, Μικρό Πιστό, Παλλάδιο, Πρωτάτο, Ροδίτης, Σώστης, Τσιφλίκι, Υφαντές, Χαμηλό – (Ιάσμου).
 
3ος  Βαθμός Εντοπιότητας
Δημότες Τοπικών Κοινοτήτων εντός Νομού Ροδόπης (πάνω από 5 χλμ από τις εργασίες)
 
4ος Βαθμός Εντοπιότητας
Δημότες όλων των Νομών της Χώρας (εκτός Ροδόπης)
 
Οι υποψήφιοι που θα έχουν την ίδια εντοπιότητα, θα καταταχθούν με βάση την εργασιακή τους εμπειρία σε ίδια εργασία σε πέντε κατηγορίες, ενώ όσοι θα βρίσκονται στην ίδια κατηγορία θα καθορίζονται με βάση βαθμολογούμενα κριτήρια, όπως ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός τέκνων ή η εκπαίδευση, μεταξύ άλλων.
 
Σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου τα στελέχη συγκεντρώνουν αιτήσεις από τις 9.00-12.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών, ενώ τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου από τις 10.00-13.00 θα βρίσκονται στο Δημοτικό ΚΑΠΗ του Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.