Μεχρι τις 31 Γεναρη η προθεσμια για συμμετοχη στην προκηρυξη του νομου 2643/98

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποβολής των αιτήσεων για την επαρχία και 7 Φεβρουαρίου στο νομό Αττικής για τη συμμετοχή στην προκήρυξη των 1.233 θέσεων του νόμου 2643/98 σε δημόσιες υπηρεσίες. ΝΠΔΔ και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού.

Ως κατώτατο όριο διορισμού για τις θέσεις του ν.2643/98 έχει ορισθεί το 21ο έτος της ηλικίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ένα ειδικό έντυπο αίτηση – υπεύθυνη δήλωση.

Η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση των υποψηφίων στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή του άρθρου 9 του νόμου 2643/98 μπορεί να προσκομίζει ή να αποστέλλεται ταχυδρομικά με απόδειξη μέσα στις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

Όσες αιτήσεις δε θα προσκομιστούν ή δε θα αποσταλούν ταχυδρομικά εντός των οριζόμενων προθεσμιών δε θα γίνουν δεκτές.

Η σώρευση στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να λαμβάνουν τα ΦΕΚ τα οποία καθορίζουν τα απαιτούμενα προσόντα ανά θέση στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή προϋπόθεση συνδρομής.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι για τα απαιτούμενα ανά κατηγορία δικαιολογητικά μπορούν να ενημερώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ή τις ιστοσελίδες του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και του ΟΑΕΔ (www.ypakp.gr ή www.oaed.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.