«Mavridis surfaces 2modern materials-services»

Η εταιρία «Mavridis surfaces 2modern materials-services», με πολύ μοντέρνα υλικά και υπηρεσίες, δραστηριοποιείται 30 χρόνια τώρα στον χώρο της κατοικίας και των δομικών κατασκευών, παρέχοντας δομικά υλικά, πλακίδια, παρκέτα, είδη υγιεινής, επενδύσεις, φυσικά πετρώματα, υλικά διακόσμησης και έξυπνα συστήματα θέρμανσης, με κύριο γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τις λογικές τιμές και τη γνώση των υλικών εισάγοντας υλικά από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Η διαρκής αναζήτηση και ενημέρωση για τα νέα υλικά των επώνυμων οίκων της Ευρώπης, η άριστη τεχνογνωσία και εφαρμογή των υλικών αυτών έχει καταστήσει την εταιρία πρωτοπόρο στο χώρο των ειδών υγιεινής όλα αυτά τα χρόνια με μια μεγάλη λίστα ικανοποιημένων πελατών.

 

Βαλάντης Μαυρίδης «Όλοι οι ευρωπαίοι προμηθευτές έχουν προσαρμόσει τις τιμές τους στα σημερινά δεδομένα, ώστε να μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε τα προϊόντα σε λογικές τιμές»

 

Η εταιρία την εποχή της κρίσης που διανύει η χώρα αλλά και ειδικότερα η αγορά έχει καταφέρει να προσαρμόσει της τιμές της στα σημερινά δεδομένα χωρίς να γίνει καμία έκπτωση στην ποιότητα, την αισθητική αλλά και την τεχνογνωσία. Ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς των πελατών. Ο υπεύθυνος της Mavridis Surfaces κ. Βαλάντης Μαυρίδης αναφερόμενος στην κρίση που κυριαρχεί στην αγορά διευκρίνισε ότι «κρίση ονομάζεται ο τύπος οικονομίας που κυριαρχεί παγκοσμίως. Είναι ένα οικονομικό τρικ το οποίο γίνεται αναγκαστικά κάθε 20 χρόνια. Σήμερα εξαιτίας αυτού του τύπου οικονομίας που βιώνουν όλοι, όπως και οι συνεργάτες μας αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, έχουν ρίξει όλοι τις τιμές τους, προσπαθώντας να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Το ίδιο έχουν κάνει και οι ιταλικές εταιρίες, που αποτελούν τους κύριους προμηθευτές μας, αλλά και τους ακριβότερους στα είδη υγιεινής. Έχουν προσαρμόσει κι αυτές τις τιμές τους κατά πολύ στα σημερινά δεδομένα, ώστε να μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε τα προϊόντα σε λογικές τιμές και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά».

 

«Είναι εύκολο αν προσέξεις τους συνεργάτες σου και τους προμηθευτές σου να επιλέξεις οικονομικά και ποιοτικά υλικά»

 

Όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου εξαιτίας αυτής της συγκυρίας ο κ. Μαυρίδης τόνισε ότι τα στάνταρ του κόσμου έχουν πέσει, όμως ακόμη και σήμερα μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αισθητικό αλλά συνάμα και ποιοτικό αποτέλεσμα με το μισό κεφάλαιο από εκείνο θα διέθετε κανείς στο παρελθόν για μια κατασκευή. «Είναι εύκολο αν προσέξεις τους συνεργάτες σου και τους προμηθευτές σου να επιλέξεις οικονομικά και ποιοτικά υλικά», υπογράμμισε κάνοντας μάλιστα λόγο για την προσοχή που πρέπει να δείχνει κανείς στην αγορά, καθώς κυκλοφορούν πολλά προϊόντα από τρίτες χώρες, όπως η Κίνα, τα οποία είναι αμφιβόλου ποιότητας και βαπτίζονται ευρωπαϊκά.

 

Υψηλής αισθητικής και ποιότητας είδη υγιεινής «ντύνουν» πλέον τις καφετέριες τις πόλης

 

Ο κ. Μαυρίδης είναι και ο ιθύνων νους της μεγάλης, και ομολογουμένως εντυπωσιακής, αλλαγής που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια στα είδη υγιεινής, με τα οποία εξοπλίζονται πολλές από τις καφετέριες της πόλης. Εξαιρετικό design και υψηλές προδιαγραφές υλικών προκαλούν το θαυμασμό των επισκεπτών και θέτουν ψηλά τον πήχη στον τομέα εξοπλισμού των χώρων εστίασης. Ο κ. Μαυρίδης εξήγησε ότι εκτός από το κομμάτι της αισθητικής, είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα υλικά είναι και ποιοτικά. «Όλα αυτά τα design προϊόντα που βλέπουμε στα καφέ, στα οποία γίνεται συνεχής και επαναλαμβανόμενη χρήση, είναι άκρως ποιοτικά και ανθεκτικά και στο χρόνο και στη χρήση».

 

Η μόδα κάνει κύκλους και στα είδη υγιεινής

 

Αναφορικά με την αναζήτηση και τη συνεχή ενημέρωση στα είδη υγιεινής ο κ. Μαυρίδης τόνισε τέλος ότι και σε αυτόν τον τομέα της αγοράς η μόδα αλλάζει συνεχώς και συνηθίζει να κάνει κύκλους. Επιστρέφει πολλές φορές σε τάσεις του παρελθόντος αλλά πάντα με μοντέρνα έκφραση και αισθητική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.