MATEOSSIAN JEANS: Λαμπερα εγκαινια για το νεο καταστημα της πολης μας

Με κάθε επισημότητα άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα της Πέμπτης, το νέο κατάστημα με είδη ρουχισμού “Mateossian Jeans” στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ηροδότου 3.

 

Το νέο κατάστημα της πόλης μας φέρει το όνομα μιας οικογένειας της πόλης που έχει συνδέσει το όνομά της με το καλό και ποιοτικό ντύσιμο, της οικογένειας Ματεοσιάν, και, στη συγκεκριμένη περίπτωση με το όνομα του κ.Στεπάν Ματεοσσιάν, αλλά και τον αέρα του καινούργιου και διαφορετικού καθώς τα ηνία του  “Mateossian Jeans” έχει αναλάβει ο Έντι Ματεοσσιάν, εκ των νεότερων μελών της οικογένειας, ο οποίος συνέλαβε και την ιδέα της δημιουργίας του.

 

Το στήσιμο του καταστήματος, όπως εξήγησε ο κ. Έντι Ματεοσσιάν, βασίζεται στη φιλοσοφία των corners. Κάθε εταιρεία δηλαδή «στήνει» το δικό της μέρος, με τη δική της ξεχωριστή αισθητική και προϊόντα. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος πρόκειται για ένα κόνσεπτ το οποίο είδε για πρώτη φορά στο εξωτερικό και θέλησε να μεταφέρει και στην Κομοτηνή, η οποία έχει ανάγκη από καινοτόμες ιδέες και καινούργιες προτάσεις.

 

Πρόκειται κυρίως για νεανικά ρούχα, επώνυμα προϊόντα σε άριστη ποιότητα και οικονομικές τιμές. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής στο κατάστημα «φιλοξενούνται» οι εταιρείες Pepe jeans, Antony Morato, Funky Buddha και Superdry, προϊόντα με άριστη ποιότητα και σε οικονομικές τιμές.

 

Ερωτηθείς τέλος σχετικά με το  νέο του αυτό ξεκίνημα, σε πείσμα των καιρών και των οικονομικών δυσκολιών, ο κ. Εντι Ματεοσσιάν υπογράμμισε πως «αυτή ακριβώς τη χρονική στιγμή δεν θα πρέπει να μένουμε στάσιμοι, αλλά να ρισκάρουμε και να τολμάμε» τονίζοντας πως στην περίπτωσή του ο ίδιος έχει στο πλευρό του πληθώρα ανθρώπων «με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο χώρο που με βοηθούν αλλά και φίλους που επίσης με στηρίζουν και με συμβουλεύουν για το καλύτερο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.