Μαγικος Κοσμος των Καρτουν και Κοσμηματα- Ωρολογια Δημοσθενης

 

Τα καταστήματα «Μαγικός Κόσμος των Καρτούν» της Αναστασίας Κωφίδου και «Κοσμήματα – Ωρολόγια Δημοσθένης» του Δημοσθένη Δεληγιαννίδη είναι γνωστά στο καταναλωτικό κοινό της περιοχής μας για τις υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουν.

 

Το μεν πρώτο εδώ και έξι χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των λευκών ειδών- εσωρούχων- πυζαμών- επίπλων- κουρτινών – διακοσμητικών που αφορούν στο παιδί, το δε δεύτερο έχει μια πορεία 22 ετών στην αγορά της πόλης.
 
Έχοντας πάντα ως στόχο οι υπεύθυνοι των καταστημάτων την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους αποφάσισαν την μεταφορά του καταστήματος «Κοσμήματα – Ωρολόγια Δημοσθένης» στον ίδιο χώρο που στεγάζεται το κατάστημα «Μαγικός Κόσμος των Καρτούν» επί της Αίνου και Νικολάου Ζωίδη 43. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πάρα πολλές προτάσεις τόσο σε ό,τι αφορά τον ίδιο όσο και στην επιλογή δώρου.
 
Σ’ έναν χώρο άνετο, διακοσμημένο με γούστο και με πολύ μεράκι προπάντων όμως με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν από τους δύο υπευθύνους, των οποίων ο στόχος είναι πάντα ένας: να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των πελατών – καταναλωτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.