«Λουκουμαδες» ονομα και πραγμα

Το νέο γευστικό στέκι της πόλης μας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Θέλοντας να προσθέσει κάτι διαφορετικό αλλά αγαπημένο και «παραδοσιακό» στην γευστική πραγματικότητα της πόλης, η κ. Κατερίνα Φώσκολου δημιούργησε το «Λουκουμάδες».

Όπως μαρτυρά και το όνομά του ένα μαγαζί, στην καρδιά της πόλης, την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, που προσφέρει…λουκουμάδες.  Φρέσκους, ζυμώνονται άλλωστε την ώρα της παραγγελίας όπως μας τόνισε η ίδια, ζεστούς και λαχταριστούς συνοδεία είτε των «παραδοσιακών» επιλογών με μέλι και καρύδι, είτε με ότι επιλέξει ο κάθε πελάτης από την πλούσια γκάμα υλικών που το κατάστημα διαθέτει.

«Θυμίζουμε τις παλιές εποχές» μας είπε η κ. Φώσκολου τονίζοντας πως βασικό «συστατικό» της νοστιμιάς τους είναι η φρεσκάδα τους αλλά και το μεράκι που την διακατέχει. «Ήταν κάτι που έλειπε από την Κομοτηνή» μας είπε, τονίζοντας πως μετά από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έψαχνε να δημιουργήσει «το κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο».

Εκτός από τους λουκουμάδες, στο κατάστημα το οποίο είναι ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα έως και τις 00.30 το βράδυ, μπορεί κανείς να απολαύσει παγωτό της επιλογής του και milkshake σε διάφορες γεύσεις.

Καλή σας όρεξη!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.