Ληγει σημερα η προκηρυξη για εκπαιδευτες στο «Προγραμμα Δια Βιου Εκπαιδευσης στη Διαχειριση κινδυνων και κρισεων και αντιμετωπιση εκτακτων αναγκων»

Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.), επαναπροκηρύσσει θέσεις ωρομισθίων εκπαιδευτών – εκπαιδευτριών διαφόρων ειδικοτήτων για το «Πρόγραμμα Διά Βίου Εκπαίδευσης στη Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών».

Το παραπάνω πρόγραμμα, διάρκειας 125 ωρών, πρόκειται να υλοποιηθεί σε όλους τους νομούς της χώρας (ένα τμήμα σε κάθε νομό, είτε στην έδρα του Κ.Ε.Ε., είτε σε άλλο δήμο εντός του νομού) και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, παρέχοντάς τους ευκαιρίες απόκτησης, εκσυγχρονισμού ή αναβάθμισης γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, συμπληρωματικών προς την τυπική εκπαίδευση, την αρχική επαγγελματική κατάρτιση και την προηγούμενη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική εμπειρία, καθώς και πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων από την παρακολούθηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τις προκηρυσσόμενες ειδικότητες αλλά και να προμηθευτούν την αίτηση υποψηφιότητας από:

• την ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. www.ideke.edu.gr

• τα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε., Αχαρνών 426 & Κοκκινάκη 17, 11143 Αθήνα.

Κάθε υποψήφιος/α εκπαιδευτής/τρια μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση υποψηφιότητας και για ένα νομό της χώρας.

Μετά την επιλογή των υποψηφίων θα δημιουργηθεί λίστα κατάταξης εκπαιδευτών ανά νομό, όπως προσδιορίζεται κάθε φορά από τη σχετική απόφαση επιλογής τους από το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Από τη λίστα αυτή θα γίνεται η επιλογή των εκπαιδευτών ανάλογα με τις ανάγκες των προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες συμπληρώνουν το Έντυπο της Αίτησης (όλα τα πεδία), το οποίο βρίσκεται στην παραπάνω ηλεκτρονική σελίδα και υπογεγραμμένο μαζί με τα επικυρωμένα αντίγραφα των αντίστοιχων τίτλων, βεβαιώσεων και πιστοποιητικών, που δήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι/ες στη σχετική αίτηση, υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143, 1ος όροφος) με καταληκτική προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών έως τις 14/11/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00. Δήλωση προσόντων στην αίτηση υποψηφίου/ας χωρίς να συνοδεύεται από σχετικό δικαιολογητικό δε λαμβάνεται υπόψη.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί ιδιοχείρως ή με ταχυδρομείο μαζί με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή ούτε και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).

Πληροφορίες από 10.00 έως 14.00 καθημερινά στο τηλέφωνο: 210- 2020114, κο Νίκο Ανάγνο.

Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται αιτήσεις που αποστέλλονται με fax ή e-mail καθώς και αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά ή αιτήσεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει την προβλεπόμενη έντυπη αίτηση. Επίσης, απορρίπτονται αιτήσεις που έχουν πλέον της μίας επιλογής Κ.Ε.Ε. αναγραφόμενη στην ίδια αίτηση ή πολλαπλές αιτήσεις του ιδίου υποψηφίου για διαφορετικά Κ.Ε.Ε. Τέλος απορρίπτονται αιτήσεις εκπαιδευτών που είναι ήδη ενταγμένοι στη λίστα κατάταξης εκπαιδευτών κάποιου Κ.Ε.Ε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.