“Let’s Move & Play”: Ενας νεος πολυχωρος αφιερωμενος στην κινηση βρεφων αλλα και μεγαλυτερων

Ανοίγει τις πόρτες του την προσεχή Δευτέρα

Την προσεχή Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, ανοίγει και επισήμως τις πόρτες του ο νέος πολυχώρος χορού και κίνησης “Let’s Move & Play” στην πόλη μας.

Πρόκειται για έναν χώρο που επιδιώκει να συγκεράσει τις ανάγκες των μικρότερων ηλιακά συμπολιτών μας, από την βρεφική ακόμα ηλικία, και τις ανάγκες των μεγαλύτερων ηλικιακά συμπολιτών μας, της τρίτης ηλικίας, ο οποίος δημιουργήθηκε στην βάση και λογική της λειτουργίας της «αδελφής» επιχείρησής του, της Σχολής Χορού “Let’s Dance” που μετρά ήδη 16 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην πόλη μας.

Ο χώρος αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η φυσική εξέλιξη της “Let’s Dance” η οποία μεγαλώνει και ως προς τον αριθμό των μελών της και άρα παράλληλα μεγαλώνουν και οι ανάγκες της σε χώρους ώστε να παραμείνει πιστή στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η “Let’s Move n’ Play” λοιπόν αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της “Let’s Dance” και επιδιώκει να αποτελέσει το «δεύτερο σπίτι» μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων, καθώς όλη η λειτουργία και τα προγράμματα που θα προσφέρει είναι σχεδιασμένα πάνω στις ανάγκες των παιδιών, αλλά στην λογική της παράλληλης εκγύμνασης των γονέων εφόσον το επιθυμούν.

Σε μικρή απόσταση από την «μαμά» Σχολή της “Let’s Dance”, η “Let’s Move & Play” ξεκινά την λειτουργία της στην οδό Γιάννη Ρίτσου & Θάσου, προσφέροντας τμήματα “Move & Play”  για παιδιά βρεφικής ηλικίας, που συνδυάζουν την κίνηση με το παιχνίδι, infant massage δια χειρός της βρεφονηπιοκόμου κ.Άρτεμις Γιαννακοπούλου, καθώς και τμήματα senior pilates για τους συμπολίτες μας τρίτης ηλικίας που επιθυμούν να περάσουν τον χρόνο τους ποιοτικά και ωφέλιμα ως προς τις ανάγκες του σώματός τους.

Ο χώρος αυτός αποτελεί την φυσική εξέλιξη της Σχολής ως επιχειρηματικό εγχείρημα, εξυπηρετεί όμως πλήρως και ένα βασικό στοίχημα από την ίδρυση ακόμα της “Let’s Dance” ήτοι της εξασφάλισης της συνέχειας της στον χρόνο, με μαθητές και μαθήτριες που ήδη έχουν «φοιτήσει» στα τμήματά τους. Η περίπτωση της Άρτεμις Γιαννακοπούλου που υπήρξε μαθήτρια της Σχολής και πλέον συνεργάτιδα είναι μόλις μια εξ αυτών, αλλά κινητήριος μοχλός για όσους ακολουθήσουν να μεγαλώσουν και να εξελιχθούν παράλληλα με την Σχολή.

Στην σχολή αναμένεται να λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα και για παιδιά που ακόμα δεν βρίσκονται στην σχολική ηλικία αλλά και για τις μητέρες οι οποίες επιδιώκουν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους, αφού τα παιδιά τους βρίσκονται στο σχολείο.

Όπως τονίζει ωστόσο η κ.Γιαννακοπούλου το σημαντικότερο όλων είναι πως σε όλα τα προγράμματα που αφορούν βρέφη το μάθημα περιλαμβάνει το «δίδυμο» γονέα – παιδιού με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την βελτίωση του δεσμού μεταξύ τους, αλλά και την υποβοήθηση στην σωστή ανάπτυξη της κίνησης του παιδιού.

Ένας δεσμός που όπως εξήγησε η ίδια θα αποτελέσει την βάση και για το μέλλον.

Η  “Let’s Move & Play” ξεκινά την λειτουργία της την προσεχή Δευτέρα και σας περιμένει.

Info:

“Let’s Move & Play”

Γιάννη Ρίτσου & Θάσου,  Κομοτηνή

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 25314 02051

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.