L’EQUIPE

H L’ EQUIPE είναι οίκος μόδας, από τους μεγαλύτερους στην Ιταλία. Εχει ρούχα δικά της και δουλεύει στο πουκάμισο τη Marline, στις μπλούζες τη Mariangela, έχει κομμάτια του Armani και κάποια ρούχα Prada.
Eκτός από ρούχο, έχει αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια, μπότες, ζώνες, κοσμήματα, ορολόγια, αρώματα, φουλάρια, καπέλα, μπρελόκ, πορτοφόλια, μπουτονιέρες, και γενικά οτιδήποτε χρειάζεται μια γυναίκα για να συμπληρώσει την ένδυσή της.
Τα ρούχα απευθύνονται στην εργαζόμενη γυναίκα που θέλει να είναι ντυμένη κομψά από το πρωί ώς το βράδυ. Είναι ρούχα κοκτέιλ. Ρούχα με τα οποία μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς.
Αυτό που πρέπει εμείς να προσθέσουμε είναι ότι η L’EQUIPE, εκτός από τέλεια σχεδιασμένο ρούχο, διαθέτει μια υπέροχη σειρά δερμάτινων και πλεκτών.

Για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2001 – 02 η L’EQUIPE προτείνει:
» Τζην με σβαρόφσκι
» Το δέρμα συνδυασμένο με ύφασμα και πλεκτό
» Δερμάτινα με επένδυση, που μπορούν να φορεθούν και με αμπιγιέ ρούχο.
» Το ταγιέρ κυριαρχεί όπως και το κοστούμι
» Η φούστα κατακτά τα πρωτεία στις προτιμήσεις των σχεδιαστών
» Η γούνα συμπληρώνει στο τελείωμα τις μπλούζες
» Το κοτλέ επιστρέφει μετά από απουσία ετών
» Η δαντέλα συνδυασμένη με δέρμα και ύφασμα αφήνει να διαγράφεται το σώμα
» Το φερμουάρ προσθέτουν το απαραίτητο σασπένς
» Η μπότα είναι απαραίτητη για το φετεινό χειμώνα

H τάση της σεζόν, το κυρίαρχο look, είναι η εξατομίκευση του στυλ. Διαμορφώνεται δηλαδή ένα προσωπικό ύφος ντυσίματος όπου όλες οι εποχές και οι τάσεις βρίσκουν τη θέση τους.

L’EQUIPE θα βρείτε στην Κομοτηνή, στην Ερμού 32, τηλ. 0531.37875 και στο νέο κατάστημα στην Ξάνθη, στην 28ης Οκτωβρίου 181. Τηλ. 0541.67698.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.