«ΚΟΥΠΙ», Ιχθυοπωλειο Ελευθεριου και τσιπουρο «Εωθινον» δινουν ραντεβου την Κυριακη στις Καγκελες

Υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία στη θάλασσα

Το SUP (Stand Up Paddle) ήρθε στην ζωή μας πριν λίγα χρόνια και πλέον έχει κάνει την εμφάνισή του στις περισσότερες παραλίες της χώρας, συναρπάζοντας μικρούς και μεγάλους. Στην Ροδόπη το SUP έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από το «ΚΟΥΠΙ Watersports» το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του στις Καγκέλες του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών λίγα χρόνια πριν προσφέροντας σε οργανωμένο επίπεδο στους λουόμενους την δυνατότητα να «διανθίσουν» την ημέρα τους στην παραλία.

Το «ΚΟΥΠΙ» βέβαια δεν έμεινε στο SUP αλλά από την πρώτη στιγμή προσέφερε την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δοκιμάσουν μία σειρά πιο «παραδοσιακών» θαλάσσιων αθλημάτων, όπως το KAYAK, που συνδυάζουν γυμναστική και διασκέδαση, γεγονός απαραίτητο όταν τόπος εξάσκησης όλων αυτών είναι η θάλασσα και δη σε μήνες και διάθεση καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό τις συνεχούς ανανέωσης τους αλλά και της προσφοράς νέων υπηρεσιών και κατ’ επέκταση εμπειριών, αυτή την Κυριακή, 26 Ιουλίου, το «ΚΟΥΠΙ» εγκαινιάζει και συστήνει στο κοινό της Ροδόπης, και όχι μόνο, τη νέα του συνεργασία, που συνδυάζει ό,τι ακριβώς επιθυμεί κάποιος από μία καλοκαιρινή βόλτα στην θάλασσα. Το μπάνιο, τη διασκέδαση, ενδεχομένως τη γυμναστική, και έπειτα τις ωραίες γεύσεις που θα ολοκληρώσουν μία όμορφη και γεμάτη ημέρα.

Το «ΚΟΥΠΙ» λοιπόν, την προσεχή Κυριακή, διοργανώνει μία θαλάσσια εκδρομή, με KAYAK και SUP, από την παραλία Καγκέλες, έως και το Λιμάνι του Αγ. Χαραλάμπους, και για την επιστροφή ενώνει τις δυνάμεις του με το Ιχθυοπωλείο Ελευθερίου αλλά και το τσίπουρο «Εωθινόν», της Ποτοποιίας Θράκη, στρώνοντας κυριολεκτικά τραπέζι στην παραλία.

Ο γνωστός Κομοτηναίος chef Άκης Πάρτσιας θα επιμεληθεί τις γεύσεις που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κατά την επιστροφή τους όλοι όσοι συμμετέχουν στην εκδρομή, συνδυάζοντας την φρέσκια και αναμφίβολα ποιοτική «πρώτη ύλη» του Θρακικού πελάγους, που παραδοσιακά προσφέρει το Ιχθυοπωλείο Ελευθερίου, συνοδεία ενός ακόμα ονομαστού θρακιώτικου προϊόντος του τσίπουρου «Εωθινόν».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές εκτιμάται πως θα δημιουργηθούν τρεις συνολικά «εκδρομικές» ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00, η δεύτερη στις 17:00 και η Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής. Οι θέσεις για την εκδρομή και τις προαναφερθείσες γεύσεις είναι περιορισμένες και επομένως η κράτηση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν απαραίτητη.

Όσοι το επιλέξουν θα πρέπει να αποστείλουν έως και το Σάββατο 25 Ιουλίου στο [email protected] την δήλωση συμμετοχής τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και επιθυμητή ώρα συμμετοχής) και από εκεί και πέρα να εξοπλιστούν απλώς με την απαραίτητη διάθεση για θάλασσα, διασκέδαση και ωραίες γεύσεις.

Info

Πληροφορίες [email protected] και στον ιστότοπο www.koupiwatersports.gr
Κόστος Συμμετοχής 15 ευρώ

Όσοι από τους συμμετέχοντες διαθέτουν δικό τους Καγιάκ ή SUP Board μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση δωρεάν


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.