Κομοτηνη: Ξεκινησαν οι αιτησεις πτυχιουχων Φυσικης Αγωγης για το προγραμμα «Αθληση για ολους»

13 οι θέσεις· διορία μέχρι τις 29 Οκτωβρίου

Στην πρόσληψη 13 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μήνες θα προβεί η ΔΚΕΠΠΑΚ για την υλοποίηση του προγράμματος «Άθληση για όλους».
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα γενικά προγράμματα (1. Άσκηση στην παιδική ηλικία για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών 2. Άσκηση Ενηλίκων 3. Άθληση και Γυναίκα 4.Άσκηση στην Τρίτη ηλικία) και ένα ειδικό για άτομα με ειδικές ανάγκες. Επίσης πλέον των παραπάνω θα υλοποιηθούν πρότυπα και καινοτόμα προγράμματα Άσκησης και Υγείας για ειδικούς πληθυσμούς και χρόνιες παθήσεις (διαβητικοί, καρδιοπαθείς, παχύσαρκοι, προβλήματα οστεοπόρωσης και πόνους στη μέση, μυοσκελετικά προβλήματα) με τη συνεργασία του ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά 

 Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
 
1.  Αίτηση
2. Ευκρινές  φωτοαντίγραφο από το πρωτότυπο Πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα
3.  Ευκρινές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
4.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5.  Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
6. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας.
7.  Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα της Γ.Γ.Α, ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
8.  Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι: A) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή
9.  Βεβαίωση  του ΟΑΕΔ  ότι είναι άνεργος.
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση– έντυπο και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά από τις 18/10/2018 (Πέμπτη) μέχρι και τις 29/10/2018 (Δευτερά),στα γραφεία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ.  Γρ.Μαρασλή 4 (δίπλα στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κομοτηνής) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 
Info
Πληροφορίες: τηλ. 25310- 36783.
 
Η αναλυτική ανακοίνωση είναι αναρτημένη στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής, (Κούλογλου 14)  και στο http://www.komotini.gr
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.