Κομοτηνη: Ανοιξαν οι αιτησεις για 5 θεσεις στον Βρεφονηπιακο του ΟΑΕΔ

Προθεσμία μέχρι τις 2 Ιανουαρίου

Την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.
 
Ειδικότερα στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η προθεσμία καθορίζεται από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη, μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και αφορά υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την ΣΟΧ2/2019.
 
Να θυμίσουμε ότι στην εν λόγω ανακοίνωση περιλαμβάνεται η πλήρωση 5 θέσεων στον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής του ΟΕΑΔ, σύμφωνα με την εξής κατανομή ανά ειδικότητα: ΠΕ Νηπιαγωγών – 1 θέση, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων – 3 θέσεις, ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων – 1 θέση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα , τα απαραίτητα δικαιολογητικά με έναν από τους πιο κάτω αναφερόμενους τρόπους:

α) Αυτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από τον αιτούντα πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 μέχρι τις 14:00,
β) Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην με αρ.πρωτ.93788/22-11-2019 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα αυτής.

Επισημαίνεται , ότι η αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αποστέλλεται ταχυδρομικά , υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του αιτούντος με την ένδειξη Αίτηση για την : «ανακοίνωση της ΣΟΧ 2/2019».
 
Το εμπρόθεσμο των ταχυδρομικά αποσταλμένων αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομείου που φέρει ο φάκελος αποστολής.
 
Διευκρινίζεται ότι η μη ταχυδρομική αποστολή ή η μη αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων.

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: http://www.oaed.gr/-/anakoinose-tes-yp-arithm-soch-2-2019-gia-te-synapse-symbases-ergasias-orismenou-chronou-stous-brephonepiakous-paidikous-stathmous-tou-oaed-

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.