Κλιμακιο της ΓΣΕΕ ερχεται στην Κομοτηνη

Καμπάνια ενημέρωσης για την ακρίβεια και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024  κλιμάκιο της ΓΣΕΕ αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Ταχματζίδη Δημήτρη και τον Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Καραγεωργόπουλο Δημήτρη  θα βρίσκεται στην πόλη μας και θα πραγματοποιήσει καμπάνια ενημέρωσης για την ακρίβεια και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων για την24ωρη Γενική απεργία της 17ης Απριλίου.

Αρχικά το κλιμάκιο θα βρίσκεται  στον Πεζόδρομο της Βενιζέλου  με ηχητικά σποτ και μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια., ενώ κλιμάκιο νέων θα κάνει εξόρμηση και θα μοιράσει ενημερωτικά φυλλάδια στην αγορά, στην Ερμού και στην Κεντρική Πλατεία.

Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Ανέστη Βαφειάδη και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου.

Τέλος το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου στη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής, στις 18:00 μ.μ. και θα ακολουθήσει συζήτηση – ενημέρωση των ΜΜΕ και των εργαζομένων για τα αιτήματα και τις  διεκδικήσεις μας για την καλύτερη οργάνωση της Απεργιακής κινητοποίησης  της 17ης Απριλίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.