«Καθοδον» προς τη γευση και την απολαυση

Καθοδόν προς τις απολαυστικότερες γεύσεις της πόλης; Αξίζει μια στάση στη νότια είσοδο της κεντρικής πλατείας της Κομοτηνής, μια στάση στο ψητοπωλείο «Καθοδόν». Μοναδικά εδέσματα κρεάτων χειροποίητα και στα κάρβουνα, με πανδαισία γεύσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς και με τη σφραγίδα του «Καθοδόν», που έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο της ποιότητας.

Πρώτο μέλημα η ποιότητα των υλικών, όρος απαράβατος και αντικείμενο επένδυσης στην εμπιστοσύνη του καταναλωτή. Αυτός άλλωστε είναι ο πυρήνας στη φιλοσοφία των ιδιοκτητών του, αυτό είναι που έχει διαδώσει τη φήμη του σε όλη την πόλη της Κομοτηνής. Γιατί αν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στη νοστιμιά και στην ποιότητα, είναι σίγουρα στο «Καθοδόν».

Από τις ιδιαιτέρες γεύσεις, το Club σάντουιτς, το Hot dog και τα χειροποίητα σουβλάκια, μέχρι τις μοναδικές λιχουδιές με το μοσχαρίσιο ντονέρ και τα παραδοσιακά σουτζουκάκια, όλα σε οδηγούν «Καθοδόν» και σε καθηλώνουν εκεί. Μέχρι να δοκιμάσεις την πλούσια ποικιλία γεύσεων, τα κρεατικά, τις χειροποίητες πίτες, τις μοναδικές σαλάτες και τα ορεκτικά. Στον προσιτό χώρο του «Καθοδόν» με την προσεγμένη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του προσωπικού ή με κατ’ οίκον παραγγελία, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με σεβασμό στην αναμονή του πελάτη αλλά και στη διατήρηση των γεύσεων, όπως την ώρα που βγαίνουν από τα κάρβουνα.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, όλοι οι δρόμοι προς την απόλαυση οδηγούν «Καθοδόν». Αλλά και μέσω τηλεφώνου, 25310 81011 για σταθερό, 6940578797 από VODAFONE, 6994001300 από Q, 6937382008 από WIND και 6976903542 από What’s up.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.