Καθετοποιημενη μοναδα Αθανασιαδης Γ & ΣΙΑ ΕΕ: Τα παντα για το καινουργιο η το μεταχειρισμενο σας αυτοκινητο

Επωνύμως και με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου

Η εταιρεία «Αθανασιάδης Γ & ΣΙΑ ΕΕ» ιδρύθηκε το 1973 από τους Αδερφούς Αθανασιάδη με αντικείμενο εργασιών την εμπορία αυτοκινήτων καινούριων και μεταχειρισμένων και  το χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών φανοποιείας aftermarket στη Βόρειο Ελλάδα.

Το 1988 η εταιρεία υπογράφει σύμβαση συνεργασίας με τη LIONHELLAS και πλέον είναι αποκλειστικός διακινητής των αυτοκινήτων PEUGEOT για την Ξάνθη. Το 1998 εγκαθίσταται στην καθετοποιημένη μονάδα στο 1ο  χλμ. Ξάνθης Κομοτηνής, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Τον Ιανουάριο του 2013, λύεται η συνεργασία  με την LIONHELLAS και έκτοτε συνεχίζει η εταιρεία το εμπόριο παντός τύπου και μάρκας καινούριων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα δε με αυτοκίνητα της μάρκας PEUGEOT και CITROEN, ενώ το 2014 αναλαμβάνουν τα ηνία της επιχείρησης η δεύτερη γενιά της οικογένειας Αθανασιάδη με μπροστάρηδες τους Αθανασιάδη Αθανάσιο και Αθανασιάδη Γεώργιο.

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων Αθανασιάδης Αθανάσιος

Η καθετοποιημένη μονάδα διαθέτει Συνεργείο Αυτοκινήτων παντός τύπου, που μανατζάρει ο Αθανασιάδης Γεώργιος, αποτελούμενο από στελέχη με ιδιαίτερα άρτια εξειδίκευση ενώαμέριστη βοήθεια προσφέρει ο άριστος ηλεκτρομηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Η μονάδα διαθέτειεπίσης φανοβαφείο που στελεχώνεται από δύο σοβαρούς επαγγελματίες, τον φανοποιό και τον βαφέα, συνεπικουρούμενοι από τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, τόσο στο φανοποιείο, όσο και στο βαφείο, με συνέπεια το αποτέλεσμα των εργασιών τους να είναι μέτρο διάκρισης στην περιοχή. Εκτός από τις ολικές και μερικές βαφές, υπάρχει η δυνατότητα για το γυάλισμα των εμπρόσθιων φανών,  βαφή ζαντών (σιδήρου – αλουμινίου) και γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτων.

Το τμήμα πωλήσεων των αυτοκινήτων αποτελείται από δύο έμπειρους συμβούλους πωλήσεων, με πρωταγωνιστή τον Αθανασιάδη Αθανάσιο που τους διακρίνει η σοβαρότητα και η εμπειρία στις πωλήσεις, με γνώμονα πάντοτε να σκοράρουν με επιτυχία την πώληση.

Η εταιρεία συνεργάζεται  με μεγάλο όμιλο εισαγωγής ελαστικών, παντός τύπου και μάρκας (Michelin, Yokohama, Dunlop, GoodYear, Continental κ.α.), ενώ προετοιμάζει και περνάει τα αυτοκίνητα των πελατών τους από το ΚΤΕΟ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία.

Για την εύρυθμη λειτουργία και για τη βελτίωση των υπηρεσιών, η επιχείρηση είναι στελεχωμένη με Γενικό Διευθυντή, ο οποίος είναι ένα ικανό και έμπειρο στέλεχος της αγοράς (Μηχανολόγος –Μηχανικός), με 29 δημιουργικά έτη στο ενεργητικό του.

Η καθετοποιημένη μονάδα ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Γ & ΣΙΑ ΕΕ, με εξειδίκευση στην Γαλλική Peugeot-Citroen-DS δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Στόχος της εταιρείας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έως και σήμερα είναι να προσφέρει ολιστική προσέγγιση ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Όπως εξήγησε μιλώντας στον «ΠτΘ» ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Αθανάσιος Ντάμπρατζης «αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που παραλαμβάνουμε ένα όχημα, ανεξαρτήτως της μάρκας του,και ανεξαρτήτως αν είναι  καινούργιο ή μεταχειρισμένο, μπορούμε εντός των εγκαταστάσεών μας να προσφέρουμε μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών». Με λίγα λόγια, όπως εξήγησε ο ίδιος, «κάνουμε κάθε εργασία την οποία ο πελάτης επιθυμεί και είναι απαραίτητη να γίνει για το αυτοκίνητό του».

Η εταιρεία Αθανασιάδης Γ &ΣΙΑ ΕΕ αποτελεί μια από τις λιγοστές εταιρείες στην Θράκη που διατηρεί και προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής αυτοκινήτου, για την αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου. «Γίνεται αξιολόγηση, ακολουθεί η εκτίμηση της τιμής και ενημερώνουμε τον ενδιαφερόμενο πελάτη, ώστε εφόσον το επιθυμεί να προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του», επεσήμανε ο σύμβουλος πωλήσεων,κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης, υπογραμμίζοντας πως «ως εταιρεία πιστεύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και ευχή όλων μας, με την παράδοση κάθε οχήματος είναι αυτό να του προσφέρει πρωτίστως ασφαλή και δευτερευόντως πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα.Και εμείς είμαστε εδώ για να το εξασφαλίσουμε».

Info

Αθανασιάδης Γ & ΣΙΑ ΕΕ
1οχλμ Ξάνθης –  Κομοτηνής
Καθημερινά: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-18.00
Σάββατο, 9.00 π.μ. έως 15.00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.