Καταστημα Jasmine: Σε νεο χωρο στο κεντρο της πολης

Το κατάστημα Jasmine από τη λειτουργία του μέχρι και σήμερα είναι κοινά αποδεκτό ότι αποτελεί την καλύτερη λύση την εποχή της κρίσης για αγορές που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή ζωή του καταναλωτή, εφόσον διαθέτει επώνυμα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. Αυτοί εξάλλου ήταν και οι λόγοι που το κατέστησαν πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό.
 
Στο κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ό,τι έχει σχέση με το νοικοκυριό, από χαρτικά είδη, είδη καθαρισμού, απορρυπαντικά και υγρά πιάτων, μέχρι προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση, καλλυντικά, σαμπουάν και αφρόλουτρα, αρώματα και αποσμητικά.

Διάθεση και νέων προϊόντων

Το κατάστημα Jasmine μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, και συγκεκριμένα επί της Μακεδονίας 14, απέναντι από την γυναικολογική κλινική Σπηλιώτη, εμπλουτισμένο με νέα προϊόντα και μάλιστα επώνυμα. Συγκεκριμένα στα ράφια του καταστήματος, εκτός των προϊόντων που υπήρχαν μέχρι σήμερα, τοποθετήθηκαν και άλλα εκ των οποίων το 80% είναι επώνυμα, σε τιμές που δεν επιδέχονται καμία σύγκριση.

 

Στα ράφια του καταστήματος φιγουράρουν πλέον νέα επώνυμα ποιοτικά προϊόντα, με τιμές που δε συναντώνται στην αγορά, ακόμα και σε πολυκαταστήματα. Στο πλαίσιο αυτό προϊόντα τροφίμων φιλοξενούνται στα ράφια του Jasmine αλλά και προϊόντων που εισάγονται από άλλες χώρες, όπως γλυκά από την Ιταλία, κρασιά από τη Μολδαβία, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη χώρα μαζί με τη Βουλγαρία είναι φημισμένες για την ποιότητά τους σε αυτό το είδος, αλλά και ρώσικα προϊόντα, όπως τουρσιά, κονσέρβες, ψάρια, τα οποία μπορεί να απευθύνονται σε ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ, από την πρώτη μέρα όμως κατέκτησαν και πολλούς ντόπιους. Και βέβαια το κατάστημα συνεχίζει να διαθέτει μεγάλη γκάμα καλλυντικών επώνυμων στην ίδια πάντα στρατηγική της προσφοράς σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αλλά για μια πιο σφαιρική άποψη και για ακριβή σύγκριση των τιμών όλων των προϊόντων του καταστήματος με τα υπόλοιπα ομοειδή της αγοράς, δεν έχει κανείς παρά να το επισκεφτεί στη νέα του διεύθυνση, στην οδό Μακεδονίας 14.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.