Καλοκαιρινη ανανεωση του σπιτιου σας με σφραγιδα «Δαμιανος Home»

Μικρές και μεγάλες «πινελιές» που θα μεταμορφώσουν το σπίτι ή το εξοχικό σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Η αλλαγή της εποχής σηματοδοτεί πάντα την ανάγκη για ανανέωση. Η ανανέωση βέβαια αυτή μπορεί να ξεκινά από μία απλή ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας ή των συνηθειών και του προγράμματος της καθημερινότητάς μας, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να μας ανανεώσει περισσότερο από την ανανέωση του χώρου που αποτελεί το προσωπικό μας «καταφύγιο» και στο οποίο ξεκινά και ολοκληρώνεται η προαναφερθείσα καθημερινότητα, που δεν είναι άλλο από το σπίτι μας.
 
Η ανανέωση δε του σπιτιού μας πλέον δεν χρειάζεται πολλά χρήματα, αλλά κυρίως έξυπνες ιδέες, φαντασία αλλά και ποικιλία επιλογών ούτως ώστε οι επιλογές μας να συμβαδίζουν και με τη διάθεσή μας.
 
Τα κριτήρια αυτά λοιπόν, σε συνδυασμό βέβαια με την πολύχρονη εμπειρία και την εξειδικευμένη άποψη του ειδικού, πληρούν στο 100% τα καταστήματα «Δαμιανός Ηοme», τόσο το πρώτο κατάστημα στην οδό Γιαννιτσών & Τυρολόης γωνία, όσο και το καινούργιο κατάστημα στο κέντρο της πόλης στην οδό Νικ. Ζωίδη 44, που αποτελούν τον πρώτο προορισμό όσων επιθυμούν να ανανεώσουν το σπίτι τους.
 
Στα καταστήματα «Δαμιανός Ηοme» θα βρείτε στην κυριολεξία τα πάντα για το σπίτι, από τα «βαριά έπιπλα» όπως τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, έπιπλα κουζίνας, καθιστικών κ.α. σε διακοσμητικά και είδη οικιακής χρήσης, σε μεγάλη ποικιλία και κυρίως, μιας και οι καιροί το επιβάλλουν, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
 
Επειδή όμως το καλοκαίρι επιτάσσει και την «έξοδό» μας από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού και την «κάθοδό» μας προς το εξοχικό ή προς το σπίτι στο χωριό, τα «Δαμιανός Ηοme» έχουν φροντίσει και για την διακόσμηση αυτών καθώς και του εξωτερικού χώρου αυτών, με έπιπλα κήπου, που μπορείτε μάλιστα να δείτε από κοντά στις εκθέσεις των δύο καταστημάτων.
 
Και καλό μας καλοκαίρι!

Info:
Δαμιανός Home
1ο Κατάστημα: Γιαννιτσών & Τυρολόης γωνία, Τηλ: 2531083650
2ο Κατάστημα: Νικ. Ζωίδη 44, Τηλ: 2531403088
Email: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.