Καλεσμα συμμετοχης στο πανεργατικο συλλαλητηριο στην Κομοτηνη απο την ΑΔΕΔΥ Ροδοπης

«Να βροντοφωνάξουμε ένα δυναμικό ΟΧΙ στη σύγχρονη δουλεία που μας επιβάλλουν!»

24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα, εκφράζοντας την αντίθεσή της στις προβλέψεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Μάλιστα το Νομαρχιακό Τμήμα Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους να συμμετέχουν στο πανεργατικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00.

«Καλούμε όλο τον εργατικό κόσμο του νομού να βροντοφωνάξει ένα δυναμικό ΟΧΙ στη σύγχρονη δουλεία που μας επιβάλλουν!» τονίζει στο κάλεσμά της η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης  και εξηγεί πως «ο δημόσιος τομέας δεν θα μείνει αλώβητος από την εργασιακή λαίλαπα που θεσμοθετεί το νομοσχέδιο Γεωργιάδη. Αυτό είναι σίγουρο, εφόσον ήδη την τελευταία δεκαετία, υπάρχουν σαφή δείγματα γραφής προς αυτή την κατεύθυνση για το δημόσιο».

Παράλληλα επισημαίνει πως «η απληστία και η θρασύτητα των κυβερνώντων ντίλερς με το μεγάλο κεφάλαιο δεν έχει τέλος. Όταν η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας στενάζει, ακόμη, από τα απότοκα των μνημονίων, όταν έχει γονατίσει από τη μεγάλη ακρίβεια και την εκτίναξη του πληθωρισμού, όταν απαξιώνεται από τις πολιτικές των κάθε είδους pass, η κυβέρνηση με θρασύτητα “κάνει το μαύρο άσπρο” παρουσιάζοντας την εργασιακή εξουθένωση ως “δικαίωμα και επιλογή” και την απεργοσπασία ως “δικαίωμα”».

«Είναι επιτακτική η ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές για τη μαζικοποίηση των συνδικάτων, για την οργάνωση όλων μας σε συλλογικούς διεκδικητικούς αγώνες και για τη διαμόρφωση ενός συνδικαλιστικού κινήματος αποφασισμένου για ανυποχώρητους αγώνες» τονίζει κλείνοντας η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.