Καλεσμα για συνεχιση του αγωνα

Συλλαλητήριο διοργάνωσε την Πέμπτη το απόγευμα η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Νομού Ροδόπης καλώντας τους εργαζόμενους σε αγώνα και αντίσταση απέναντι στα λαϊκά στρώματα ώστε να πάνε μπροστά.

Ο Τάσος Χαρτοματζίδης μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Νομού Ροδόπης μίλησε για προβοκάτσια ενάντια στο οργανωμένο ταξικό κίνημα η οποία αποτράπηκε γιατί το «οργανωμένο περιφρουρημένο ταξικό κίνημα απέδειξε ότι μπορεί σε τέτοιου είδους μορφές προβοκάτσιας να τις αποτρέπει αποδεικνύοντας ότι τέτοιου είδους πολιτικές που φέρνουν αβάσταχτα βάρη στις πλάτες τον εργαζομένων μπορεί να τις ανατρέψει. Τρομοκράτησε τόσο ώστε όλο το σύστημα από την αντίδραση του ελληνικού λαού, των εργαζομένων και ειδικότερα του ΠΑΜΕ έβαλε σε εφαρμογή τέτοιες άνανδρες προβοκατόρικες ενέργειες με το κάψιμο κτιρίων και με θύματα εργαζομένους. Τέτοιες μορφές που και στο παρελθόν εφαρμόστηκαν εναντίον των εργαζομένων είχαν πάρει την απάντησή τους και τώρα θα την πάρουν σκληρότερη».

 

Ο κ. Χαρτοματζίδης τόνισε ότι το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει τον αγώνα και στο μέλλον όσο χρειαστεί μέχρι να ανατραπούν οι πολιτικές που έχουν ως στόχο την καταστροφή της ελληνικής εργατικής οικογένειας, οδηγώντας τους εργαζόμενους σε ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης αυτόν της λαϊκής κυριαρχίας και της λαϊκής οικονομίας όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι εργαζόμενοι που παράγουν τον πλούτο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.