Καλεσμα Α.Γραβανη για συμμετοχη στην Εκθεση «Μοναδικες Γευσεις απο την Ανατολικη Μακεδονια Θρακη»

Να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία ώστε να αναδείξουν τα προϊόντα τους στο κέντρο της Ελλάδας καλεί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Το στοίχημα της επανάληψης της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη» στο Μετρό του Συντάγματος στην Αθήνα, αναμένεται να κερδίσουν και φέτος το διάστημα 10 έως 13 Απριλίου τα Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δια του συλλογικού τους Οργάνου ΠΕΣΥ.

Με βασικό παράγοντα της επιτυχίας του όλου εγχειρήματος η επανάληψη και της περσινής επισκεψιμότητας που πέτυχαν σε έναν εκ των πολυπληθέστερων χώρων αγοράς της Αθήνας, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά περισσότερα του 1 εκατ. ανθρώπων.

Η θεσμοθέτηση της Έκθεσης αποτέλεσε εξ αρχής βασικό στόχο των Επιμελητηρίων που, όπως εξήγησε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ.Αντώνης Γραβάνης, επιθυμούν να δίνουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του τόπου να διαφημίζουν τα προϊόντα τους στο κεντρικότερο σημείο της αγοράς της Πρωτεύουσας.

Δεδομένης της περσινής επιτυχίας του όλου εγχειρήματος ο ίδιος απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής προς όλες τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα που επιθυμούν να αναδείξουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα κατά τόπους Επιμελητήρια, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως τα κόστη μεταφοράς των προϊόντων καλύπτονται από αυτά.

Ο ίδιος έσπευσε να τονίσει πως μπορεί ο χώρος να είναι σχετικά περιορισμένος, δεδομένης και της παράλληλης φιλοξενίας πέντε νομών και έξι επιμελητηρίων, για να επισημάνει ωστόσο πως όσες επιχειρήσεις δηλώσουν το ενδιαφέρον τους θα φιλοξενηθούν κανονικά.

Info

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν θα πρέπει έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο e-mail: [email protected] για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης ή στο e-mail: [email protected] για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης 2531022831, 2531026714 ή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης 2531022547.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.