Και στο Μπανσκο η συνεντευξη τυπου για το SeeG Ελλαδα-Βουλγαρια

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες, τους στόχους, τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου

Το “Empowering businesses Seeking Growth” υλοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης (Ελλάδα), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Σχολή Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ελλάδα), τον Οργανισμό Οικονομικής Ανάπτυξης Μπάνσκο (Βουλγαρία) και τον Τοπικό Οργανισμό Οικονομικής Ανάπτυξης – Ράζλογκ (Βουλγαρία).

Σύμφωνα με τους στόχους και το σχέδιο επικοινωνίας προσκαλείται κάθε ενδιαφερόμενος/-η να συμμετάσχει στη Συνέντευξη Τύπου για τις δραστηριότητες, τους στόχους, τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου και τη συμβολή όλων των χρηστών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν η πρόοδος, τα στρατηγικά έγγραφα, τα εργαλεία για την επίτευξη στόχων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2023 (Πέμπτη) στο γραφείο D7a, Ξενοδοχείο διαμερισμάτων “Cedar Lodge 4”, Διοικητική διεύθυνση: 2770, γ Μπάνσκο Δρόμος «Stragite» № 2 από τις 10:00 το πρωί.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού και της χωρητικότητας της αίθουσας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διοργανωτές για μια προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής και για να συμπεριληφθείτε στην ημερήσια διάταξη.

Info

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.