Και εγενετο “Let’s Move & Play”

Εγκαίνια για το νέο πολυχώρο χορού και κίνησης στην Κομοτηνή

Και επισήμως ξεκίνησε την λειτουργία του ο νέος πολυχώρος χορού και κίνησης “Let’s Move & Play” στην πόλη της Κομοτηνής, μιας και την περασμένη Κυριακή, 5 Νοεμβρίου έλαβαν χώρα τα επίσημα εγκαίνια.

Η ιδιοκτήτριά του κ.Βενετία Λασκαρίδη και η συνεργάτιδά της κ.Άρτεμις Γιαννακοπούλου άνοιξαν την σχολή σε γνωστούς, φίλους, μέλη της «οικογένειας» της σχολής “Let’s Dance” αλλά και σε ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, ούτως ώστε να γνωρίσουν από κοντά τόσο τον χώρο όσο και τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρονται σε αυτόν.

Σε ένα γιορτινό κλίμα, καθώς μετά το πέρας των εγκαινίων ακολούθησε πάρτυ με μουσική και εδέσματα, ενώ δεν έλειψαν και οι πρώτες δοκιμές του χορευτικού παρκέ από τους καλεσμένους.

Η “Let’s Move & Play” αποτελεί την πρώτη συνέχεια της Σχολής Χορού “Let’s Dance” και απευθύνεται στο σύνολο των συμπολιτών μας, καθώς στο πλαίσιο της καθημερινής της λειτουργίας παρέχει προγράμματα που αφορούν από τους μικρότερους ηλικιακά συμπολίτες μας, ήτοι τα βρέφη, έως και τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Ακόμα και ο σχεδιασμός της σχολής βασίστηκε στις ανάγκες των παιδιών αλλά και των ενηλίκων που την επιλέγουν για την εκγύμνασή τους, σε προγράμματα που ξεκινούν από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ.

Info:

“Let’s Move & Play”

Γιάννη Ρίτσου & Θάσου,  Κομοτηνή

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 25314 02051

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.