Καφες και κουλουρι στην “Coupa”

Νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που «επανασυστήνει» την έννοια το κουλουριού στη διατροφή μας

Ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο παράδειγμα αποτελεί το κατάστημα “Coupa” που άνοιξε τις πόρτες του στην Κομοτηνή, μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Αισιόδοξο παράδειγμα για το επιχειρείν, στην μετά κορωνοϊού εποχή, καθώς αποδεικνύει ότι η αβεβαιότητα για το άμεσο και το απώτερο μέλλον, δεν στερεί από τους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να δημιουργούν, να σχεδιάζουν, να επενδύουν και να υλοποιούν νέα ξεκινήματα.

Αυτό ακριβώς αποτελεί η “Coupa”, το νέο εγχείρημα του συμπολίτη μας Μάνου Παυλίδη, ο οποίος αξιοποιώντας την εμπειρία είκοσι χρόνων, στον χώρο της καφεστίασης, δημιούργησε στην πόλη μας ένα νέο στέκι «γεύσης» που έρχεται να συνδυάσει τα απαραίτητα «συστατικά» ενός καλού πρωινού, αλλά και να προσφέρει υγιεινές και υψηλής ποιότητας επιλογές για όλη την μέρα.

Καφές, κουλούρι και φρέσκοι χυμοί, σε μεγάλη ποικιλία επιλογών με κοινό χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο δια χειρός της νέας και ταλαντούχου αρχιτέκτονα Βάλιας Παναγιώτου, στην οδό Μακεδονίας 21.

Με καφέ που ξεχωρίζει, αλλά και χειροποίητα κουλούρια, σε περισσότερους από 30 διαφορετικούς κωδικούς – αλμυρά, γλυκά, με επιλογές για vegan, διαβητικούς κ.α. – φτιαγμένα όπως εξηγεί ο ίδιος με φρέσκα προϊόντα και υλικά, προερχόμενα από παραγωγούς και επαγγελματίες της πόλης.

«Στηρίζουμε την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία» ανάφερε ο κ. Παυλίδης χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι «θέλαμε να φέρουμε κάτι καινούργιο στην πόλη μας και νομίζω ότι το κάναμε με μεράκι και πολύ αγάπη».

Εσείς αρκεί να το δοκιμάσετε!

Info:

“Coupa”
Coffee- Kuluri – Juice
Μακεδονίας 21, Κομοτηνή
Τηλ: 2531033300 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.