In Spot: O παραδεισος του gaming ειναι εδω και σας περιμενει να τον εξερευνησετε

Η μεγαλύτερη αλυσίδα internet cafe ήρθε στην Κομοτηνή - Αποτελεί την εκπλήρωση ενός ονείρου του ιδιοκτήτη του Χαρίλαου Κελεσίδη

Τις πόρτες του άνοιξε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου το νέο κατάστημα οnlinegaming «In Spot», της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, στην οδό Ηροδότου 28 στην Κομοτηνή.

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Τσαλικίδη αλλά και άλλων εκλεκτών καλεσμένων  πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού, ενώ ακολούθησε η εγγραφή των πρώτων μελών-φίλων του gaming που έσπευσαν να γνωρίσουν το νέο internet-cafeπου φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα, παρέχοντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας.
 

Μέλη του προσωπικού αλλά και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Χαρίλαος Κελεσίδης, υποδέχτηκαν με κεράσματα τους παρευρισκόμενους των εγκαινίων, έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε τους ανάγκη προσφέροντας παράλληλα τις υπηρεσίες τους με την καλύτερη διάθεση.

Οι υπηρεσίες του InSpot

Εξοπλισμένο με highend PCs & περιφερειακά, αλλά και ασυναγώνιστες ταχύτητες internet, το «InSpot» διοργανώνει τα μεγαλύτερα Gaming events, in Store tournaments και ladders ενώ εγκατεστημένο εντός του, βρίσκεται cafe-barπου προσφέρει ο, τι ακριβώς αρμόζει σε έναν τέτοιο χώρο σε πολύ καλές τιμές.

Μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον για τους χρήστες

 
Όσοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν πρώτοι σε επαφή με την τεχνολογική υποδομή του καταστήματος, μίλησαν για έναν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που -αν μη τι άλλο- έλειπε από την πόλη, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη χαρά τους τόσο για το «ξεχωριστό» της διαμόρφωσης του χώρου με ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον, όσο και για την ένθερμη υποδοχή.

«Το μεράκι για το αντικείμενο συνέθεσε ένα σωστό σχέδιο που υλοποιήθηκε»

O κ. Χαρίλαος Κελεσίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στον «ΠτΘ» σημείωσε πως η ιδέα υλοποίησης ενός τέτοιου εγχειρήματος, ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια. «Απαραίτητη προϋπόθεση διαμόρφωσης ενός τέτοιου χώρου, αποτελεί μια συνεχής έρευνα με σκοπό τον εντοπισμό των στοιχείων εκείνων που ακριβώς έχουν ανάγκη οι χρήστες, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να εξηγήσει πως «το μεράκι για το αντικείμενο συνέθεσε ένα σωστό σχέδιο που υλοποιήθηκε σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία της εταιρίας».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη, τονίζοντας  πως δεν ανταποκρίνονται στο καινοτόμο της τεχνολογίας που προσφέρεται σήμερα. «Όντας προγραμματιστής, ήταν εύκολο να διακρίνω πως τα καταστήματα που λειτουργούσαν στην περιοχή αλλά και εν γένει στη βόρεια Ελλάδα- εκτός της αλυσίδας- δυσκολεύονταν να ακολουθήσουν τα νέα δεδομένα» υπογράμμισε ο κ. Κελεσίδης, ο οποίος και προέκρινε την καινοτόμα και διαφορετική προσέγγιση που προσφέρει το κατάστημα σε ότι αφορά το on line gaming για να επισημάνει πως πρόκειται για την εκπλήρωση ενός ονείρου, το οποίο επιθυμεί να μοιραστεί με όσους δηλώνουν «εραστές» της τεχνολογίας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.