Ιμαρετ, ενα διαφορετικο ζαχαροπλαστειο που «προκαλει»

 

Μια νέα διάσταση στους γλυκούς πειρασμούς ήρθε να προσφέρει στους κατοίκους της Κομοτηνής το ζαχαροπλαστείο-καφέ Ιμαρέτ, που βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος 1, παραπλεύρως του πεζόδρομου της Βενιζέλου.
 
Το Ιμαρέτ δεν είναι ένα συνηθισμένο ζαχαροπλαστείο κι αυτό έχει αναγνωριστεί ήδη από το κοινό στις λίγες εβδομάδες λειτουργίας του στην πόλη μας. Ποιος δε θα ήθελε άραγε να απολαύσει ένα γλυκό, που παρασκευάζεται μπροστά του με τα υλικά της επιλογής του και σερβίρεται ολόφρεσκο, αντί να βγαίνει από το ψυγείο; Ακριβώς αυτή είναι η καινοτομία, που εισάγει το ζαχαροπλαστείο Ιμαρέτ, σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα και την ποιότητα των υλικών, που προσφέρονται για μια απολαυστική αλχημεία γεύσεων.
  
Τα φρεσκοψημένα σου, οι τραγανές βάσεις τάρτας, οι φρεσκοχτυπημένες κρέμες, οι ζεστές λιωμένες αληθινές σοκολάτες και τα φρέσκα φρούτα είναι ορισμένα από τα συστατικά, που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση, ώστε με φαντασία και με την τέχνη του σεφ, να εξελιχτούν σε γλυκές λαχταριστές προκλήσεις.

Παράλληλα, βέβαια, με τα γλυκά, το Ιμαρέτ προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψει κανείς στα αρώματα εκλεκτών ποικιλιών καφέ, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.