Ικανοποιηση στο Δημο Ιασμου για το Φεστιβαλ Κερασιου

Οντέρ Μουμίν «Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, διοργανώσαμε το πολυπληθέστερο Φεστιβάλ Κερασιού στην ιστορία»

Μεγάλη ήταν η προσέλευση, ιδίως τις ώρες των συναυλιών, στο φετινό 20ο Φεστιβάλ Κερασιού του Δήμου Ιάσμου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο Δημοτικό γήπεδο Ασωμάτων.

Το ίδιο το γήπεδο είχε μετατραπεί σε χώρο πανηγυριού, όπου κερασοπαραγωγοί, αλλά και διάφοροι πωλητές όλων των ειδών, διέθεταν τα είδη τους στον κόσμο, όσο τα παιδιά ήταν απασχολημένα με το μεγάλο φουσκωτό κάστρο το οποίο είχε στηθεί στο κέντρο του.

Ο χώρος των συναυλιών δε, ήταν ασφυκτικά γεμάτος και τις δύο μέρες, με τον κόσμο να παρακολουθεί, καθιστός ή και όρθιος, τα διάφορα συγκροτήματα που γέμισαν την νύχτα με μουσική.

Το πολυπληθέστερο φεστιβάλ Κερασιού

Κάνοντας ένα απολογισμό του Φεστιβάλ ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν τόνισε πως η προσέλευση στις εκδηλώσεις αλλά και στο χώρο έδειξε τη στήριξη του κόσμου στο κεράσι του Γιακά, τους κερασοπαραγωγούς της Ροδόπης και το Δήμο Ιάσμου.

«Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, διοργανώσαμε το πολυπληθέστερο Φεστιβάλ Κερασιού στην ιστορία, με την μεγαλύτερη μαζική συμμετοχή» ανέφερε, και αυτό θα δείξουν και τα τελικά νούμερα που θα δημοσιευτούν τις επόμενες μέρες.

Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια προσέλευση στα προηγούμενα Φεστιβάλ, ανέφερε χαρακτηριστικά, θεωρώντας πως ξεπέρασε ανάλογες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων σε όλη τη Θράκη.

Φυσικά πάντα θα υπάρχουν ατέλειες, αλλά θεωρεί πως αυτές ήταν μικρές, και αυτό καθιστά την διοργάνωση ιδιαίτερα αποτελεσματική, με δράσεις που απευθύνθηκαν στους κερασοπαραγωγούς, στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε αθλητές, με πολύπλευρες δράσεις και σημαντικές συμμετοχές.

«Μετατρέψαμε το ‘πανηγυράκι’ των βραδινών ωρών, με ολοήμερες παράπλευρες δράσεις, σε ένα πραγματικό φεστιβάλ προς όφελος της περιοχής» τόνισε.

Ο Δήμος Ιάσμου, τόνισε, θα συνεχίσει σε αυτό το μήκος κύματος στα πολιτιστικά με τον κ. Μουμίν να υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στο επόμενο Φεστιβάλ Ειρήνης στις 18 Σεπτεμβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.