Ιδιωτες συνεργατες ψαχνει η ΕΛΣΤΑΤ

Ιδιώτες συνεργάτες και στατιστικούς ανταποκριτές αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο, για τις στατιστικές έρευνες (περιόδου Μαΐου-Δεκεμβρίου 2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
 
Αντίστοιχα στο Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών μπορούν να εγγραφούν μόνον γεωπόνοι (γεωτεχνικοί), ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-69 ετών, με γνώσεις Η/Υ (Microsoft Office Excel).
 
Το έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 10 Απριλίου, στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ (www.statistics.gr) στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα ΕΛΣΤΑΤ, ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ». Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 135 2182, 3035, 3050, 3068.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.