Η τριτη χρονια της Εκθεσης «Ελλαδος Γευση» ειναι γεγονος!

10 με 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Από τις 10 έως τις 13 Μαΐου η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και το ταξίδι στην Ελλάδα, συνεχίζεται! Γαστρονομία, Τουρισμός και Πολιτισμός είναι τα βασικά συστατικά με τα οποία οι διοργανωτές θα δημιουργήσουν τη γεύση της Ελλάδας.
 
Περιφέρειες, Δήμοι και Παραγωγοί θα είναι και φέτος οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα αναδείξουν άριστα τις περιοχές που εκπροσωπούν ανά την Ελλάδα.
 
B2B συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό, πολιτιστικές εκδηλώσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής με γνωστούς σεφ και επιμορφωτικές εκδηλώσεις για όλους, η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» για μια ακόμη χρονιά αναδεικνύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, τη λαογραφία και φυσικά την ελληνική γαστρονομία μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της.
 

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Έκθεσης είναι η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» στην οποία χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας για 4 ημέρες και αποτελεί τον σημαντικότερο χώρο της Έκθεσης, το μέρος όπου παρασκευάζονται οι ελληνικές συνταγές με τα προϊόντα των εκθετών και τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων σεφ με δοκιμαστή το κοινό της Έκθεσης.

Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση»  συμπεριλαμβάνει το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ, την Πλατεία του χωριού και κάθε χρόνο ανανεώνεται με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα και γίνεται σημείο αναφοράς των επισκεπτών.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει! Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφθούν  το website  www.elladosgefsi.gr και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Τα υπόλοιπα να αναλαμβάνουν οι διοργανωτές!

«Σύντομα θα ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις και τα νεότερα της Έκθεσης» επισημαίνουν οι διοργανωτές, «ως τότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στα Social Media και να εγγραφείτε στο newsletter μας»:
 
Facebook: www.facebook.com/elladosgefsi
Instagram: www.instagram.com/elladosgefsi
Youtube: www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg
Flickr: www.flickr.com/photos/[email protected]/
 
Info
Χορηγός επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.