Η συμμετοχη στην εκθεση «Θρακη» ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοινωνια της πολης

ΓΙΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, ουσιαστικά από την καθιέρωση του θεσμού της έκθεσης «Θράκη» η επιχείρηση «Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης ΑΒΕΕ» συμμετέχει σε αυτήν εκθέτοντας τα εξαιρετικά προϊόντα της γνωστά όχι μόνο στο πανελλήνιο αλλά και παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό και φέτος η εταιρεία συμμετείχε με ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο περίπτερο δίνοντας στην ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να γευθούν τα προϊόντα της οι επισκέπτες της έκθεσης.

«Πιστεύω ότι είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει στηρίξει τόσο αυτό το θεσμό» τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Βάιος Κουδουμάκης, απευθύνοντας έκκληση προς όλες τις ντόπιες επιχειρήσεις να στηρίξουν τη συνέχεια αυτής της έκθεσης, γιατί σύμφωνα με την άποψή του «θα βοηθήσει την πόλη και την περιοχή».

Περισσότερο πετυχυμένη η φετινή έκθεση

Αποτιμώντας την φετινή διοργάνωση ο κ. Κουδουμάκης τονίζει ότι ήταν η περισσότερη πετυχημένη από κάθε άλλη χρονιά αναφέροντας ότι αυτό οφείλεται στις συμμετοχές επιχειρήσεων με διαφορετικά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα φωτοβαλταϊκά που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου».
Απαντώντας δε στην ερώτηση αν η συμμετοχή στην έκθεση θα έχει αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία ο κ. Κουδουμάκης απαντά ότι «η Ποτοποιία Οινοποία Θράκης οφείλει πάρα πολλά σε αυτή την πόλη. Την στήριξε για να καθιερωθεί και να έχει μια σταθερή πελατεία ώστε να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Έτσι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτής της πόλης».

Ο κόσμος αγκάλιασε το τσίπουρο «Εωθινόν»

Η εταιρεία κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο ένα καινούργιο προϊόν και συγκεκριμένα το τσίπουρο με την μαύρη ετικέτα το «Εωθινόν», για το οποίο ο κ. Κουδουμάκης τονίζει ότι «το αγκάλιασε τόσο πολύ ο κόσμος και ήταν κάτι που μας κατέπληξε. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά. Πρόκειται για τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο που γίνεται με σύνδεση τριών ποικιλιών σταφυλιών, ροζακί, ροδίτης και merlot, είναι γλυκόπιοτο, χαμηλόβαθμο και πίνεται πολύ ευχάριστα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.