i-switch: Ενα νεο επιχειρηματικο εγχειρημα στην Ξανθη στο χωρο της συμβουλευτικης με την προωθηση προιοντων & υπηρεσιων

Χτίζει ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο καταστημάτων franchise και συνεργατών ανά την Ελλάδα

Ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα από την Ξάνθη μπήκε στο χώρο της συμβουλευτικής με την προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών Ενέργειας, Τηλεπικοινωνιών, Ασφαλίσεων, Επενδύσεων και Τραπεζικών συναλλαγών.

Σκοπός της εταιρείας είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια πρόσβασης του κοινού σε υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης, που μέχρι πριν δεν μπορούσε να έχει. Πρόκειται για την εταιρεία i-switch, η οποία ιδρύθηκε την άνοιξη του 2022 από τον Καλαϊτζίδη Ευάγγελο και τους συνεργάτες του, έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες στους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών, της Ενέργειας, των Ασφαλίσεων, των Επενδύσεων και Τραπεζικών συναλλαγών.

H i-switch υποδέχεται τους πελάτες της στο κατάστημα που διαθέτει επί της οδού Μ. Καραολή 20 στο κέντρο της Ξάνθης.

Η παροχή των υπηρεσιών γίνεται από τους έμπειρους συνεργάτες, με επίσκεψη του πελάτη στο κατάστημα, online, ή με ραντεβού στο χώρο του πελάτη. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται, παρέχονται εξατομικευμένα σε απόλυτη συμφωνία με τις ανάγκες του πελάτη, χτίζοντας σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης μαζί του. Η εταιρεία i-switch έχοντας συνάψει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο, μπορεί και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις καλύπτοντας το 100% των αναγκών τόσο των οικιακών, όσο και των εταιρικών πελατών.

Η εταιρεία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς χτίζει ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο καταστημάτων franchise και συνεργατών ανά την Ελλάδα.

Την εταιρεία i-switch εμπιστεύονται στον χώρο πάνω από 2500 οικιακοί και εταιρικοί πελάτες. Στόχος της είναι η δυνατότητα διάθεσης των υπηρεσιών και των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα τόσο μέσα από το αξιόπιστο δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών της, όσο και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.i-switch.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.