Η Orchestra εκλεισε τα 5 και το γιορτασε!

Η Orchestra είναι μια γαλλική πολυεθνική εταιρία ρούχων με πάνω από 600 καταστήματα και 3 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Πριν από 5 χρόνια ξεκίνησε τη δραστηριότητά της και στην πόλη μας με σκοπό να καλύψει κάθε ανάγκη των παιδιών από τη γέννησή τους μέχρι και την ηλικία των 14 χρόνων με πάνω από 4000 κωδικούς ανά σεζόν.

Φέτος το καλοκαίρι η Orchestra επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην περιοχή της Θράκης ανοίγοντας ένα ακόμη νέο κατάστημα στην Ξάνθη. Επ’ ευκαιρία, λοιπόν, των γενεθλίων των 5 χρόνων του καταστήματος, θέλοντας να ευχαριστήσει τα μέλη του για την αμέριστη στήριξή τους, η ιδιοκτήτρια κ. Μαρία Λιακάκη- Μανίτσα έστησε το Σάββατο ένα μεγάλο πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, έξω από το κατάστημα στην πλατεία της Κομοτηνής. Μπαλόνια, κλόουν, παιχνίδια, μουσική και ξεφάντωμα περίμεναν όλους τους μικρούς Κομοτηναίους που επισκέφτηκαν το Σάββατο το κατάστημα.

Η κ. Λιακάκη- Μανίτσα ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη για την επιτυχημένη 5χρονη πορεία του καταστήματός της θέλησε να ευχαριστήσει «όλο τον κόσμο που μας τιμά αυτά τα χρόνια, γιατί με τη δική τους στήριξη φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Εμείς με όλη μας την αγάπη, την ψυχή και τον κόπο που καταβάλλουμε καθημερινά προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς, στην καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής στα επώνυμα ρούχα. Το πρώτο μέλημα κάθε γονέα είναι τα παιδιά του. Γι’ αυτό και η ποιότητα σε σχέση με την τιμή που προσφέρουμε, με την κάρτα μέλους και την έκπτωση της τάξης 50% σε όλη την κολεξιόν όλο το χρόνο, βοήθησε και τον κόσμο να επιλέξει το κατάστημά μας και εμάς να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.