Η “Λευκη Νυχτα” στη Κομοτηνη  πλησιαζει!

Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου  από  τις 6 το βράδυ και μετά, ο ουρανός της Κομοτηνής  γίνεται… λευκός, με ποικίλες εκδηλώσεις σε όλους τους Εμπορικούς Δρόμους και με τους ALCATRASH σε μια ανοιχτή συναυλία στο βαρέλι του τροχονόμου.

Τα καταστήματα θα περιμένουν τον κόσμο για να τους εξυπηρετήσουν μέχρι και τις 12:00 το βράδυ με κεράσματα, μουσική, χαμόγελο και μεγάλες προσφορές σε ποικιλία εμπορευμάτων .

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της  Λευκής Νύχτας την  Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστοί από τις 18:00 έως 24:00 οι οδοί: Αγ. Γεωργίου, Σοφίας Βέμπο από το ύψος Ηροδότου – Αγ. Γεωργίου, Παρασίου και Ορφέως από το ύψος του ζαχαροπλαστείου Νεντιμ έως την διασταύρωση με Κομνηνού.

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι αποτελούν σημεία δράσης της Λευκής Νύχτας και οι ως άνω ενέργειες έχουν ως στόχο την διευκόλυνση πρόσβασης των πολιτών και την καλύτερη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Π.Ε Ροδόπης  δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας, της Θράκης και της  Θεσσαλίας, συλλέγουν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο γραφείο του  Εμπορικού Συλλόγου. Οδός, Βασ. Γεωργίου 2 Τηλ. 2531027188

Τα είδη που χρειάζονται είναι:

  • Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους
  • Φακούς και power bank
  • Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας)
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, παστέλια κ.α)
  • Βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα)
  • Φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιισταμινικά κ.ά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.