Η Κομοτηνη λεει «Καλημερα» στο νεο επιχειρηματικο εγχειρημα του Στρατου Τσακιριδη

Φίλοι και συνεργάτες του έσπευσαν να ευχηθούν καλές δουλειές και να δοκιμάσουν τα προϊόντα του καταστήματος

Μία νέα επιχειρηματική προσπάθεια ξεκίνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Στράτος Τσακιρίδης, ο οποίος άνοιξε το κατάστημα παραδοσιακής μπουγάτσας & καφέ στην Κομοτηνή με επωνυμία «Καλημέρα» επί της Λεωφόρου Ηρώων και Βασιλέως Παύλου Γωνία.
 
Όπως ήταν λογικό, φίλοι και συνεργάτες του κ. Τσακιρίδη  επισκέφτηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες το κατάστημα, προκειμένου να ευχηθούν καλές δουλειές στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα και να γευτούν τα νόστιμα προϊόντα που αυτό διαθέτει.
 
«Μετά από αρκετά χρόνια ξεκινάω μία επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κομοτηνή, την οποία ετοιμάσαμε με αγάπη και μεράκι» τόνισε ο κ. Τσακιρίδης και συμπλήρωσε «συνδυάζοντας ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση είμαι πεπεισμένος πως ο κόσμος θα την αγκαλιάσει».  Αναφορικά με την δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τις νέες επιχειρήσεις, ο κ. Τσακιρίδης παρουσιάστηκε γνώστης των δυσκολιών που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά ως γνώστης του προϊόντος που προσφέρει είναι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε κατ’ ευχή.  
 
Το κατάστημα διαθέτει χειροποίητη μπουγάτσα ιδιοπαρασκευής, με τυρί, κιμά, κρέμα, κοτόπουλο, και ενόψει νηστείας με πατάτα αλλά και κάθε είδους καφέ συνδυάζοντας την εξυπηρέτηση με έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.