Η JTI στο Thessaloniki Summit 2021 για την επενδυση στην Ελλαδα

Το εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη ως case study άμεσης και επιτυχημένης ξένης επένδυσης στη χώρα

Στην επένδυση της JTI στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη ως case study άμεσης και επιτυχημένης ξένης επένδυσης στη χώρα αναφέρθηκε η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της JTI στην Ελλάδα, κ. Γεωργία Καρούντζου κατά την τοποθέτησή της στο Thessaloniki Summit 2021 συμμετέχοντας στο πάνελ με τίτλο “ How to re-spark Foreign Direct Investments”.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καρούντζου ανέφερε  ότι «με την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη η εταιρεία δεν δίστασε  να τοποθετήσει  σημαντικά κεφάλαια  στη χώρα, αναβαθμίζοντας και αναπτύσσοντας το εργοστάσιο, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγική και εξαγωγική του δυνατότητα.» 

Ως παράγοντες που επέδρασαν θετικά στην επένδυση, αναφέρθηκε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που ήδη εφαρμόζονται στη χώρα, με βασικά ζητούμενα για τη συνέχιση υλοποίησης άμεσων ξένων επενδύσεων το σταθερό φορολογικό πλαίσιο με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και την εξασφάλιση της σταθερότητας στους κανόνες της οικονομίας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις επενδύσεις και την εξαγωγική δραστηριότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.