Η Disneyland ψαχνει προσωπικο στην Ελλαδα

Στην Ελλάδα για προσλήψεις προσωπικού έρχεται τον Νοέμβριο η Disneyland Paris. Στις 3 και 4 Νοεμβρίου η Εταιρεία πραγματοποιεί εκδήλωση – μετά από πρόσκληση – σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε Έλληνες διαφόρων ηλικιών να ζήσουν εκ του σύνεγγυς τη μαγεία και την παραμυθένια ατμόσφαιρα του κόσμου του Walt Disney.
 
Η Disneyland Paris – το Νο 1 τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας στην επαρχία Marne-la-Vallee με 50 εκατ. επισκέπτες ετησίως και υπεύθυνη για το 4% του συναλλάγματος της γαλλικής τουριστικής βιομηχανίας – απασχολεί προσωπικό από 500 περίπου διαφορετικές ειδικότητες, εκ των οποίων η πλειονότητα αφορά τους τομείς της εστίασης, της υποδοχής και των ατραξιόν.
 
Συγκαταλέγονται θέσεις για σερβιτόρους, βοηθούς μαγείρων, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπαλλήλους στην υποδοχή εστιατορίων και ταμιών σε καταστήματα ταχείας εστίασης, αλλά και θέσεις για animateur, υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων κρατήσεων και εκδοτηρίων, πωλητές, ρεσεψιονίστ.
 
Ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, http://disneylandparis-casting.com/, ξεκίνησε η ανάρτηση θέσεων, τόσο εποχικής όσο και μόνιμης απασχόλησης.
 
Ειδικότερα, οι εποχικής φύσεως θέσεις είναι οι εξής:
Coordinateur Technique Production, Mecanicien Maintenance Vehicule, Chef de Projet Animatronics, Chef d’equipe Logistique και Charge de Communication Digitale.
 
Αντιστοίχως, οι θέσεις αορίστου χρόνου περιλαμβάνουν τις ειδικότητες: Senior Manager Horticulture, Chef d’equipe Parc Operations, Adjoint Responsible Maintenance Experimente Plomcier, Climaticien, Expert Automates GTB, Restaurant Superintendent, Surveillant de Baignade, Chef de Projet Space Planning, Change de Projets Electriques Spectacles, Change de Marketing Strategique και Analyste Informatique.
 
Οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις εργασίας θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και να γνωρίζουν την αγγλική και γαλλική γλώσσα για τις οποίες το απαιτούμενο επίπεδο γνώσης διαφέρει αναλόγως τις εκάστοτε θέσεις εργασίας. Εξάλλου, ο βαθμό ικανότητας στην επικοινωνία σε κάθε γλώσσα αναμένεται να καθοριστεί και επιτόπου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
 
Όσον αφορά τη διάρκεια εργασίας των επιτυχόντων, το νέο προσωπικό θα κληθεί να εργαστεί για χρονικό διάστημα από δύο εβδομάδες έως οκτώ μήνες (ισχύει για τις εποχιακές θέσεις εργασίας) για 35 ώρες εβδομαδιαίως. 

Αιτήσεις

Για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν βιογραφικό τους σημείωμα στην ιστοσελίδα της Disneyland Paris. www.disneylandparis-casting.com, προκειμένου, αφού προεπιλεγούν, να τους δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για την εκδήλωση.
 
Μετά από εξέταση του βιογραφικού των υποψηφίων, θα αποσταλούν γραπτή ενημέρωση και πρόκληση για τη συνέντευξη, ενώ, στις 15 μέρες που θα ακολουθήσουν, ο υποψήφιος θα γνωρίζει εάν έχει επιλεγεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.