Η Δημοκρατικη Κινηση Οικονομολογων διεκδικει εκ νεου την ψηφο των μελων του Ο.Ε.Ε.

Οι υποψήφιοι στο Περιφερειακό Τμήμα Θράκης

Την ψήφο των οικονομολόγων, λογιστών-φοροτεχνικών όλης της χώρας στις εκλογές για τη νέα διοίκηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος διεκδικεί εκ νέου η διοικούσα παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων» (ΔΗΚΙΟ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «τον Δεκέμβριο του 2019, οι οικονομολόγοι, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς την παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο, εκλέγοντάς την πρώτη δύναμη με ποσοστό άνω του 38%. Σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ετών μεσολάβησαν σειρά από γεγονότα που διατάραξαν την παγκόσμια κοινωνία και αύξησαν σημαντικά τον φόρτο εργασίας των οικονομολόγων και των λογιστών-φοροτεχνικών. Τότε, η Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. στάθηκε δίπλα στα μέλη της, προασπίζοντας τα δικαιώματά τους με μία σειρά από παρεμβάσεις, προτάσεις και δράσεις, αναβαθμίζοντας έτσι τον ρόλο του Ο.Ε.Ε. και στηρίζοντας την κοινωνία.
Στις 10 Δεκεμβρίου 2023, η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των μελών του Ο.Ε.Ε., για να συνεχίσει το έργο του στην άξια εκπροσώπηση των μελών του και να διατηρήσει ο Φορέας την υπεύθυνη διαδρομή που έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.
Η στήριξη στη ΔΗ.ΚΙ.Ο αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά ταυτόχρονα μας βαραίνει με το αίσθημα της ευθύνης να συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τα δικαιώματα των μελών μας. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση αλλά κυρίως την εμπειρία».

Οι υποψήφιοι στο ΠΤ Θράκης

Για το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης υποψήφιοι της ΔΗΚΙΟ είναι οι εξής:

Δημήτριος Δράκος, Οικονομολόγος MSc-Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ

Βασίλειος Ιωαννίδης, Οικονομολόγος-Οικονομικκός αναλυτής,

Ελίφ Καλλεντζή, Οικονομολόγος-Λογιστής-Φοροτεχνικός

Ιωάννης Καλτσάς, Οικονομολόγος-Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Ελευθέριος Κόγιος, Οικονομολόγος

Κωνσταντίνα Λεοντίδου, Οικονομολόγος MSc-Ελεγκτής Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ, Οικονομολόγος-Λογιστής-Φοροτεχνικός

Βασίλειος Μπαραλής, Οικονομολόγος-Λογιστής

Μιχαήλ Πουσπουρίδας, Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Σταύρος Σταυράκογλου, Οικονομολόγος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.