Η «Bolero Ζαχαρωδη Θρακης Α.Ε» αναμεσα στις 26 Ελληνικες επιχειρησεις που πρωταγωνιστησαν στην «ISM 2017»

Μια εκ των μεγαλύτερων Διεθνών Εκθέσεων του Κλάδου των Ζαχαρωδών και Σνακ

Για 47η χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, ISM, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29 Ιανουαρίου με 1η Φεβρουαρίου στην Κολωνία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse, με ισχυρή ελληνική παρουσία, μεταξύ των οποίων και η «Bolero Ζαχαρώδη Θράκης Α.Ε», οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στην Βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.

Η «BOLERO ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε». αποτελεί μία από τις 26 συνολικά ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην ISM 2017 υπό την οργανωτική  αιγίδα της Promo Solution, οι οποίες συνολικά κάλυψαν περισσότερα από 550 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, μαγνητίζοντας για μια ακόμη χρονιά τα βλέμματα της πλειοψηφίας των επισκεπτών, παρουσιάζοντας μία αντιπροσωπευτική γκάμα προϊόντων Ελληνικής παραγωγής που εντυπωσίασαν για την ποιότητα, την πρωτοτυπία και τη συσκευασία τους.

Η έκθεση αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού του κλάδου, όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και το παρόν συναντά το μέλλον, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στη φετινή διοργάνωση εκπρόσωποι 1.600 και πλέον εταιρειών παραγωγής σοκολάτας, ζαχαρωδών, σνακ και ειδών ζαχαροπλαστικής από 68 χώρες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με περισσότερους από 38.000 εμπορικούς επισκέπτες, αγοραστές και εισαγωγείς προερχόμενους από 140 χώρες, συνάπτοντας σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και ενισχύοντας παράλληλα τόσο την εικόνα της εταιρείας τους, όσο και την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Όλοι οι εκθέτες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους, πραγματοποίησαν πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές και εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν και στην επόμενη διοργάνωση το 2018. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.