“Hypnos Project”: Ο συμμαχος μας στην «ιεροτελεστια» του υπνου

Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που προσεγγίζει το θέμα του ύπνου ολιστικά – Σ.Λεοντή «Καλός και ποιοτικός ύπνος σημαίνει ΥΓΕΙΑ»

Στην ελληνική μυθολογία, η Νύχτα γέννησε τον Ύπνο, ο οποίος ήταν πατέρας του Μορφέα, θεού των ονείρων, ενώ τόσο ο ύπνος όσο και τα όνειρα θεωρούνταν μία μορφή επικοινωνίας με τους θεούς.
 
Η επιστήμη ωστόσο προσφέρει πολλαπλές ερμηνείες για το φαινόμενο του ύπνου, η πλειοψηφία των οποίων καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο ύπνος αποτελεί προϊόν φυσικής επιλογής και συνυφαίνεται με τη βιολογία του ανθρώπου.
 
Όπως και να χει, δεν χωρά αμφισβήτηση ότι ο καλός ύπνος αποτελεί βασική προϋπόθεση για καλή υγεία, σωματική και ψυχική, καθώς και κοινωνική ευεξία, με βασικούς παράγοντες αυτού να αποτελούν τόσο η ποσότητα, αλλά κυρίως η ποιότητα του ύπνου.
 

Πάνω στη λογική αυτή, αναγνωρίζοντας ότι ένας καλός ύπνος, προσφέρει πληθώρα ευεργετικών αποτελεσμάτων στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου, η κ. Σμαράγδα Λεοντή, δημιούργησε στην Κομοτηνή, το “Hypnos Project”.
 
Τo κατάστημα “Hypnos Project”, που άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης και επισήμως τις πόρτες του, αποτελεί το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που προσεγγίζει το θέμα του ύπνου ολιστικά.
 
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το σύνολο των αισθήσεων, η αφή, η όσφρηση, η ακοή, η γεύση και η όραση συνεργάζονται αρμονικά, ούτως ώστε κάθε ένας εξ’ ημών να απολαύσει έναν ξεκούραστο ύπνο. Και πώς πετυχαίνεται αυτό; Μέσω των σωστών προϊόντων, από την επιλογή του στρώματος, των μαξιλαριών και όλων των ειδών ύπνου, που δημιουργούν όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, για την χαλάρωση των αισθήσεών μας και τη μετατροπή του ύπνου μας σε «ιεροτελεστία».

“TEMPUR”, “Elite Strom” και “Coco mat”, τρία ονόματα με σημασία 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το “TEMPUR”, ένα μοναδικό θερμοευαίσθητο υλικό που συμμορφώνεται με το σχήμα του σώματός μας, αφήνοντας το σώμα μας να βρει την πιο άνετη θέση και να την υποστηρίξει, δίνοντάς μας την αίσθηση της πλήρους έλλειψης βαρύτητας, και τον καλύτερο νυχτερινό ύπνο. Το αυθεντικό υλικό “TEMPUR” κατασκευάζεται μόνο σε δύο εργοστάσια παγκοσμίως βάσει μυστικής φόρμουλας, γνωστής μόνο σε έναν μικρό αριθμό ατόμων, καθώς προσαρμόζεται στη θερμοκρασία, στο βάρος και στο σχήμα του σώματος.
 
Το Hypnos Project, σας δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσετε όπως και το σύνολο των μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων ύπνου, των κορυφαίων, στο είδος τους, εταιριών, μεταξύ των οποίων η “Elite Strom” και η “Coco mat”.

Καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον δια του… “Fragments” της Αιμιλίας Κοϊμτζόγλου και του Γιώργου Καραθανάση 

Το Hypnos Project, πρωτοτυπεί όντας το πρώτο πανελληνίως κατάστημα που αντιμετωπίζει τον ζήτημα του ύπνου ως σύνολο. Και σίγουρα για έναν καλό ύπνο βασική προϋπόθεση παίζει και το γύρω περιβάλλον. Η αρχιτεκτονική επιμέλεια του καταστήματος, η αποκατάσταση δηλαδή του χώρου που πριν είχε επιτελέσει άλλες λειτουργίες και η σημερινή διακόσμησή του έγιναν δια χειρός της αρχιτέκτονος κ. Αιμιλίας Κοϊμτζόγλου και του γραφίστα κ. Γιώργου Καραθανάση, του, μοναδικής εκλεκτικής αισθητικής, δημιουργικού γραφείου “Fragments”, προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τη γνωριμία μας με το ιδανικό περιβάλλον ύπνου, ήτοι ένα ζεστό, μοντέρνο και «σπιτικό» περιβάλλον. Το «ιδανικό καταφύγιο» που αποτελεί για κάθε έναν εξ ημών το σπίτι μας, που προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία, αλλά και για τη φιλοξενία των πιο όμορφων και ιδιωτικών μας στιγμών.
 

Τα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Βενιζέλου 6Α, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, με πληθώρα συμπολιτών μας να δίνουν το παρών.
 
Μετά μουσικής, αλλά και γευστικών απολαύσεων, αλλά και εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να λάβουν πρώτοι μικρές πρακτικές συμβουλές αλλά και μία πρώτη γεύση από τα προϊόντα του καταστήματος που υπόσχονται να κάνουν πράξη και το μότο του “ Live your own sleep experience…”!


Καλές δουλειές! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.