Hμερα Καινοτομιας και Επιχειρηματικοτητας

Δευτέρα 27 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη

Ημέρα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας έχει οριστεί η Δευτέρα 7 Ιουνίου στο πλαίσιο της 17ης ALEXRO. Έτσι στην κατεύθυνση αυτή θα πραγματοποιηθούν την παραπάνω ημέρα δύο ημερίδες. Η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί, από τις 10.00 μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης είναι αφιερωμένη στα εργαλεία που παρέχονται μέσω των προγραμμάτων Horizon 2020 και του ΕΣΠΑ στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα από τις 6.30 μέχρι τις 8.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου και είναι αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και δύο στρογγυλά τραπέζια αφιερωμένα στη θαλάσσια επιχειρηματικότητα και στον τουρισμό αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α΄ μέρος
 
10:00-13:00 Ημερίδα «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα με την υποστήριξη του Horizon 2020 και του ΕΣΠΑ» στο Νομαρχείο (2ος όροφος)
Μάθε τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Χρηματοδότησε την επιχείρηση σου η την ιδέα σου απ΄ ευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση με χρηματοδοτικά εργαλεία του Ορίζοντα 2020.
 
B΄ μέρος
 
18:30-20:00 Ημερίδα «Ηλεκτρονικό εμπόριο» στο Επιμελητήριο Έβρου
Φέτος στην 17η #alexpo η Skroutz.gr η Digitouch και ο Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού εμπορίου Ελλάδος GR.EC.A, μας μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του e commerce. Μάθε τις καλές πρακτικές και τις προκλήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου από τους ειδικούς.
Συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στρογγυλά τραπέζια:
 
18:00-20:00 Τραπέζι 1: Θαλάσσια Επιχειρηματικότητα και Καταδυτικός Τουρισμός
«Διερεύνηση Συνεργασίας Ερευνητικής-Ακαδημαϊκής κοινότητας με τον Επιχειρηματικό κόσμο με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων/υπηρεσιών στο χώρο της θάλασσας και του στο χώρο του Καταδυτικού Τουρισμού»
 
Συντονιστής : Κουτράκης Μάνος, Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας
 
18:00-20:00 Τραπέζι 2: Τουρισμός
«Διερεύνηση Συνεργασίας Ερευνητικής-Ακαδημαϊκής Κοινότητας με τον Επιχειρηματικό κόσμο με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων/υπηρεσιών στο χώρο του Τουρισμού»
Συντονιστής: Χαντζηκωνσταντίνου Κώστας, Πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.