H “Best for” εφτασε και στην Κομοτηνη

Στο κατάστημα Bon Bon τα σύγχρονα προϊόντα της εταιρείας, που εστιάζουν στη λειτουργικότητα και τις χαμηλές τιμές

Έφτασε και στην Κομοτηνή η Ευρωπαϊκή εταιρεία “Best for”, που συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε σύγχρονα καινοτόμα προϊόντα, τα οποία διατίθενται στο κατάστημα Bon Bon, επί της οδού Παπαφλέσσα 4.

Το “Best for” είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία Pioneer με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη δημιουργία και λιανική πώληση χρήσιμων καινοτόμων προϊόντων.

Για αυτό και το Bon Bon αποφάσισε να βάλει στο κατάστημά του τα προϊόντα αυτά, σημείωσε η ιδιοκτήτρια κ. Ειρήνη Ρεφειάδου η οποία τόνισε πως τα καταστήματα μπορεί να τα βρει κάποιος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και πλέον και στην πόλη μας.

Η εταιρεία έχει προϊόντα για όλες τις ηλικίες, είδη σπιτιού, σχολικά, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη δώρων, εποχιακά είδη και άλλα, αρκετά από αυτά έχουν βρει το δρόμο τους στα ράφια του Bon Bon.

Παράλληλα μπορούν όσοι επιθυμούν να επιλέξουν από την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στην ιστοσελίδα του “Best for” και να τα παραλάβουν από το κατάστημα στην Κομοτηνή.

Το “Best for” υποστηρίζει το «απλό» και «φυσικό» για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, πιστεύοντας στο προνόμιο της «επιστροφής στη φύση» και της «αποκατάστασης της ουσίας του προϊόντος». Σέβεται πάντα τις ανάγκες των πελατών και είναι αφοσιωμένο στο να τους προσφέρει σύγχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα και τις χαμηλές τιμές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.