γυμναστηριο ACTION

Μπορεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να ένοιωθε “παιδί” και στα πενήντα του, η πραγματικότητα όμως για την πλειοψηφία των “άνω των τριάντα” είναι εντελώς διαφορετική.
Οι αντοχές μειώνονται, το ρολόι του χρόνου αρχίζει και μετρά αντίστροφα, τα κιλά μπαίνουν εύκολα και χάνονται δύσκολα και το σώμα έχει ανάγκη από “δουλειά” για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.
Για να μην αναφέρουμε και τις σημερινές συνθήκες της ζωής μας, καθόσον αυτή μοιάζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Καλό το διάβασμα, το σινεμά, η παρεούλα και το καφεδάκι, τα ποτά και τα ξενύχτια, ο καναπές και το video, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το σώμα είναι ο ναός της ψυχής.
Ας του δώσουμε λοιπόν την προσοχή που του αξίζει. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο για το σώμα μας, θα κερδίσουμε χρόνια ευεξίας και δραστηριότητας.

Τι σημαίνει το να είσαι 30άρης;
Ένα άτομο που έχει πλέον μπει στην παραγωγική διαδικασία και κατά πάσα πιθανότητα έχει δημιουργήσει και οικογένεια.
Αυτό σημαίνει πολλές ώρες δουλειάς, κατά πάσα πιθανότητα καθιστικής, γρήγοροι ρυθμοί, άγχος. Άγχος, κάπνισμα, καφέδες όλη μέρα και το βράδυ κανένα ποτό για να χαλαρώσουμε!
Σ όλα αυτά, ας προσθέσουμε και την κακή διατροφή, που συνήθως περιλαμβάνει ένα ανύπαρκτο πρωινό, ένα μέτριο μεσημεριανό και ένα πολύ καλό βραδινό, καθώς και το γεγονός ότι η ηλικία από μόνη της σηματοδοτεί την αρχή της καθόδου, μια που οι βιορυθμοί αρχίζουν και πέφτουν.
Δηλαδή, εάν καταναλώνουμε την ίδια ποσότητα τροφής που καταναλώναμε στα 20 και διατηρούσαμε τα ίδια κιλά, στα 30, θα έχουμε αύξηση του βάρους μας.

Το αποτέλεσμα; Ένα άτομο με περιττά κιλά, με άγχος και στρες, ένα άτομο με κακή φυσική κατάσταση που κουράζεται εύκολα με μειωμένες επιδόσεις στη δουλειά του και λιγότερο ελεύθερο χρόνο, μια που θα πρέπει να κοιμάται περισσότερες ώρες για να ξεκουραστεί.
Ποια είναι η λύση; Η άθληση, φυσικά ! Όλοι το ξέρουμε!
Εάν λοιπόν ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε τρεις φορές την εβδομάδα από μία ώρα τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και αισθητά. Καλύτερη φυσική κατάσταση, λιγότερη κούραση στις καθημερινές μας δραστηριότητες και γρηγορότερη ανάνηψη.
Σωστότερη οξυγόνωση του εγκεφάλου με αποτέλεσμα μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και τέλος, μια που ο οργανισμός θα χρειάζεται λιγότερες ώρες ύπνου και ξεκούρασης θα έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Σταματήστε λοιπόν τις δικαιολογίες, αφήστε τις τεμπελιές και ξεκινήστε τώρα!
Εσείς θα βγείτε κερδισμένοι!
Στο γυμναστήριο ACTION επιλέγεις από πολλά και επιδίδεσαι σ ό,τι αγαπάς. Ανοιχτό όλη την ημέρα.

Action
Aερόμπικ, ρυθμική, σουηδική, βάρη, πολεμικές τέχνες
Παλλές Φυδάνης, Σισμάνογλου 39
Τηλ. 0531.29019

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.