Gshoes: Η παραδοση των 100 ετων συνεχιζεται και στην Κομοτηνη

Υποδήματα και αξεσουάρ με παράδοση τριών γενεών

Σύμβολο δύναμης, «εργαλείο» ή ακόμα και τρόπος έκφρασης, τα παπούτσια ήταν και παραμένουν απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής μας εμφάνισης, ενώ η μακρά τους παράδοση τους έχουν χαρίσει και μια θέση στις διάφορες εκφάνσεις της μόδας.

Μια τέτοια μακρόχρονη παράδοση, που ξεκίνησε το 1922 και περνά από γενιά σε γενιά είναι η παράδοση της κατασκευής υποδημάτων της εταιρείας Gshoes, που σήμερα διαθέτουν φυσικό κατάστημα και στην Κομοτηνή, ενώ δηλώνει παρούσα και στο διαδίκτυο.

Η αρχή όπως μας εξιστόρησε ο σημερινός διαχειριστής της εταιρείας Στέφανος, έγινε το 1922 όταν ο παππούς τους Θεόδωρος Γκένιος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην τέχνη της κατασκευής υποδημάτων.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην Ηράκλεια Σερρών, όπου παράγονταν χειροποίητα υποδήματα για όλα τα γούστα αλλά και όλα τα «βαλάντια» σύμφωνα με τις μεθόδους και πρακτικές της εποχής. Όπερ σημαίνει παπούτσια «εξατομικευμένα» κατόπιν μέτρησης του ποδιού του καθενός.

Η επιτυχία του καταστήματος συνεχίστηκε και στην δεύτερη γενιά υποδηματοποιών, περίπου στο 1960, με τους γιούς του, Κώστα και Στάθη να αναλαμβάνουν την αύξηση της παραγωγής και κατ’ επέκταση την διεύρυνση του επιχειρηματικού και εμπορικού τους δικτύου, κρατώντας σταθερά την «ποιότητα» της κατασκευής και των υλικών που αποτέλεσαν άλλωστε και τα «οχήματα» της επιτυχίας.

Η Κομοτηνή συγκαταλέγεται στις πόλεις του δικτύου καταστημάτων που διατηρεί η εταιρεία, με το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Θάσου 4, εδώ και λίγο διάστημα να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από υποδήματα αλλά και αξεσουάρ που συμπληρώνουν κάθε μας εμφάνιση.

Στα «ηνία» της επιχείρησης βρίσκεται πλέον ο κ.Στέφανος Γκένιος, ο οποίος συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ανέλαβε την εταιρεία το 2001, επιτυγχάνοντας την περαιτέρω ανάπτυξή της, την διατήρηση της ποιότητας αλλά και την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης των πελατών του σύμφωνα με τις απαιτήσει της σύγχρονης εποχής.

Άλλωστε όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στον «ΠτΘ» «από την 1η ημέρα λειτουργίας μας στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη που μας εμπιστεύεται το καλύτερο προϊόν στην ιδανικότερη τιμή».

Το χαμόγελο της ικανοποίησης των πελατών αποτελεί αδιάψευστο «μάρτυρα» της επίτευξης του στόχου αυτού, γεγονός που μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας επισκεπτόμενοι το φυσικό κατάστημα της εταιρείας στην Κομοτηνή ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gshoes.gr.

Να σημειωθεί ότι στα φυσικά και στο ηλεκτρονικά κατάστημα των Gshoes οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από ποιοτικά, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα, μπορούν να βρουν επίσης ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ.

Info

G.shoes: Θάσου 4, Κομοτηνή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.